pije 3-5 piwa w miesaicu :P , lub drinki /red-bull z wodką/ albo wino.
Nie lubie ostatnio alkoholu.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
lepiej nic nie zaczynaj :P
ja jak miałam 16 lat to łohohoh... chlałam na potęge na wagarach :lol2:
teraz juz jestem za stara na takie wojarze
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Większość za "gufniarza" chleje na potęgę, też mi się zdarzało. Ale jak zachwyt alkoholem przejdzie, to się jakoś poziom picia normuje. Ja tak 2-3 piwka na tydzień. Czasem wódeczka jakaś, ale za stary już jestem żeby się upijać i rzygać po kątach, więc z umiarem.
_________________ "Byłem taki sam jak Ty jesteś teraz
Maska dorosłości, piwo i papieros
Podkrążone oczy na dziecinnej twarzy
Ręce jak patyki, na nich tatuaże"
ja to jak byłam na wyjeździe <kolonia> to piłam ile się dało:P najlepiej wódkę z sokiem i do tego coś typu tiger..mniam niestety miałam przez to troszkę przesrane bo wychowawczynie mnie przyłapały a jak już później próbowałam to skończyło się to na komisariacie:D ale mimo to wyjazd był udany
RAczej mało piję, kiedys bardzo duzo piłam, wyrosłam. Każdy z tego wyrasta, chyba ze alkocholik-taki już nie. Ja bardzo szybko wyroslam, teraz to pije sporadycznie i z umiarem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum