czy jestescie uzaleznieni od pisania smsow;d???bo jaa uwielbiam to♥ i sprawia mi to wielka radosc..kiedy np dostane sms od osoby mi waznej i do tego pisze bardzo przyjemne slowa to od razu wszystko staje sie cudowne..dla mnie jest to dobra sprawa na nude;))));d
[quote="kondzio"]można się od tego wręcz uzależnic taka sprawa :P[/quote]
Z takimi postami kariery tu nie zrobisz. Pisz dłuższe, ciekawsze.
Sms'y są mi jakoś obojętne. Wiadomo że jak się człowiek nudzi, to miło dostać wiadomość od bliskiej osoby. Wted mamy tą miłą świadomość, że ona o nas pamięta .
Ale nie jestem jakoś strasznie podjarany pisaniem "esów"
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
[quote="Ananasek"]Sms-nie używam, wolę zadzwonić.Taniej.[/quote]
Bo korzystasz z komórki, gdy jest Ci potrzebna : )
Młodzież raczej wysyła sms'y, bo im się nudzi, a przez to można sobie pogadać o głupotach i pierdołach różnych - jest zabawniej:)
Ja, jeśli mam sprawę, to dzwonię, a jeśli chce mi się pogadać o bzdetach, to wysyłam sms'y, choć teraz jakoś mniej, bo nie mam orendż - karta mi się zepsuła, a w pleju mam mały abonament, więc bym ciągle przekraczała.
Od sms'ów raczej nigdy uzależniona nie byłam i nie jestem.
I nie będę.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Księżniczka"]Bo korzystasz z komórki, gdy jest Ci potrzebna : )[/quote]
No w moim odczuciu, po to ona właśnie jest . : )
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Był moment, gdy wysyłałam tysiące sms'ów miesięcznie.
Pakiet, w którym jest 600 starczał mi na tydzień, góra dwa.
Teraz jednak po prostu mi się nie chce. Gdy mam sprawę, problem to zazwyczaj dzwonię, czasem zdarzy się, że piszę sms'a, bo wygodniej i zdecydowanie taniej. Jak mi się nudzi, mam ochotę pogadać o pierdołach, to też piszę.:)
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
[quote="Ananasek"]No w moim odczuciu, po to ona właśnie jest . : )[/quote]
No widzisz. A jak dla mnie to prawie jedyny i najlepszy kontakt ze światem.
Piszę bardzo dużo, choć są też dni kiedy nie piszę wcale bo nie mam ochoty, albo częściej nie mam siły. Pakiet 500 smsów średnio może i starczy mi na tydzień, ale to rzadko chyba.
Uzależniona nie jestem.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Kiedyś strasznie dużo pisałam, jak ktoś był w tej samej sieci to już w ogóle.
Teraz częściej dzwonie, bo tak jest szybciej:).
Obecnie w sieci mam wszystko za darmo. Do pozostałych wykupiłam 300 smsów do wykorzystania w ciągu miesiąca. I tak zawsze dużo mi zostaje, więc dziele sie z Magdonem;p.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Ja, tak jak niektóre tu osoby, jak miałam orendż i pakiet 600 sms'ów, to starczał mi max na tydzień. Bardzo dużo pisałam. Czasem nawet naraz z 4-5 osobami, przez co telefonu z ręki w ogóle nie wypuszczałam:) Jak się ktoś nudzi, to sms'y pomagają.
No, a teraz nie piszę, bo nie mam pakietów. Muszę sobie kupić kartę, bo Mój narzeka, że ciągle przekracza abonament przeze mnie;p
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
a ja mam nieskonczenie wiele smsow ale tylko do sieci plus..ale nie narzekam bo duzo ludzi jest w plusie ode mnie:DDDD..moj telefon dluugo ze mna nie wytrzyma;dd
_________________ ..proStu z mostu tak poproStu...""";d
[quote="Księżniczka"]Młodzież raczej wysyła sms'y, bo im się nudzi, a przez to można sobie pogadać o głupotach i pierdołach różnych - jest zabawniej:)
Ja, jeśli mam sprawę, to dzwonię, a jeśli chce mi się pogadać o bzdetach, to wysyłam sms'y, choć teraz jakoś mniej, bo nie mam orendż - karta mi się zepsuła, a w pleju mam mały abonament, więc bym ciągle przekraczała.
Od sms'ów raczej nigdy uzależniona nie byłam i nie jestem.
I nie będę.[/quote]
Mam tak samo.;)
Tylko, że ja jestem w erze.
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
Absolutnie nie jestem. ;P Większość moich znajomych pisząc do mnie smsy liczy się z tym, że mogę odpisac po 5-6 godzinach, co bardzo często mi się zdarza... Kładę telefon byle gdzie i potem o nim zapominam. Chyba, że ktoś strzałkę puszcza, to wtedy słyszę. ; D
Tak jak [b]Ananasek[/b], używam komórki kiedy jest mi potrzebna... nie lubię pisać smsów o jakichś pierdołach - od tego mam np. Gadu dzięki, któremu sprawy załatwia się szybciej...
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
No, kupiłam sobie dzisiaj starter z orendż mjuzik, wykupiłam dwa pakiety po 600 sms'ów, to i sms'uję ciągle, odkąd wróciłam ze szkoły;D
Czyli znowu się zaczyna pisanie i znowu będą mi palce odpadać...
[quote="Księżniczka"]No, kupiłam sobie dzisiaj starter z orendż mjuzik, wykupiłam dwa pakiety po 600 sms'ów, to i sms'uję ciągle, odkąd wróciłam ze szkoły;D
Czyli znowu się zaczyna pisanie i znowu będą mi palce odpadać...[/quote]
głupota;p
nie lepiej na gadu?
przecież jest taniej i szybciej:).
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum