Jestescie hazardzistami ? Gracie w roznego typu gry począwszy od totolotków, poprzez zaklady sportowe, maszyny w barach, a moze kasyna ? Macie żyłke hazardzisty, czy raczej wszystko chłodno kalkulujecie ?
Taaa. ; DD Codziennie w kasynie.;p
Szczerze, to nigdy nie grałam w nic takiego. Ani totolotek, ani inne tego typu gry.
Nie ciągnie mnie. Chociaż jeśli gra w karty jest hazardem, to i ja jestem hazardzistką, bo karty lubię.;D
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Gram w remika na laski;D Z Mojim;D
Kto ma więcej lasek, ten wygrywa;D
A w totka i inne tego typu loterie nigdy nie grałam i nie zamierzam:) Ani w kasynie nigdy nie byłam, ani u bukmachera, ani nigdzie;p
Niepotrzebne mi to:)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum