Paliłam parę razy marihuanę tak dla relxu Fajnie jest sobie zapalić raz na jakiś czas. A jak ma się silną psychę to nie uzależni się człowiek od "miękkich" narkotyków.
_________________ Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz.
[quote="dycha"] Fajnie jest sobie zapalić raz na jakiś czas. A jak ma się silną psychę to nie uzależni się człowiek od "miękkich" narkotyków.[/quote]
Znajomy też tak mówił, później marichuana zamieniła sie w sqny, następnie tablety, potem dla 'relaxu' była feta i własnie skończył w MONARze
[quote]Znajomy też tak mówił, później marichuana zamieniła sie w sqny, następnie tablety, potem dla 'relaxu' była feta i własnie skończył w MONARze[/quote]
a sqn to nie marihuana? ^^D
hahahaha, wybacz nie moglem sie powstrzymac
co ma marihuana, do scierwa, tabsow itp ? znam wiele osob, ktorzy juz X lat pala i tylko to.. znam tez tych, ktorzy zaczynali odrazu od stymulantow, majac male doswiadczenie z jakze "smiertelna" ganja
brane narkotyki zaleza od czlowieka i od tego czego on oczekuje.. kazdy swoj rozum ma, chce to poplynie dlaej, nie to nie i gowno to tego ma marihuana.. wlasnie przez takie pieprzenie nie jest ona legalna w polsce
_________________ Bialo-czerwone pasy, wiesz co to znaczy
Cracovia Krakow, nie trzeba tłumaczyć,
Bo kpie sobie z zycia, i smieje sie ze smierci. (?)
Ostatnio zmieniony przez zielonyd Nie 04 Maj, 2008 18:42, w całości zmieniany 1 raz
SQN to marichuana z dopalaczami, czyli nie czysta... ja tylko mówię co znam po przeżyciach znajomych, a powiem ci że mam kilku znajomych na odwykach i każdy zaczynał od marichuany.
[quote]SQN to marichuana z dopalaczami, czyli nie czysta..[/quote]
z jakimi dopalaczami ?
[quote] ja tylko mówię co znam po przeżyciach znajomych, a powiem ci że mam kilku znajomych na odwykach i każdy zaczynał od marichuany.[/quote]
znam wiele osob po odwykach, sam bylem na detoksie, i bylem krok od monaru ale dalej nie wiem, co ma do tego marihuana... chce to biore cos mocniejszego nie to nie, i na pewno wplywu na to nie ma ganja. rownie dobrze moge stwierdzic ze przez palenie papierosow mozna sie uzaleznic od walenia po kablach pff
_________________ Bialo-czerwone pasy, wiesz co to znaczy
Cracovia Krakow, nie trzeba tłumaczyć,
Bo kpie sobie z zycia, i smieje sie ze smierci. (?)
Ostatnio zmieniony przez zielonyd Pon 05 Maj, 2008 08:04, w całości zmieniany 2 razy
[quote="zielonyd"] co ma do tego marihuana... chce to biore cos mocniejszego nie to nie, i na pewno wplywu na to nie ma ganja[/quote]
zgadzam się z tym w 100%
ja palę tylko ganje i to tylko czasami, i nie chcę brać czegoś innego tylko to mi wystarcza i to też jak zapalę to raz na m-c albo co dwa m-ce :-)
_________________ Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz.
[quote="Niv"]powiem ci że mam kilku znajomych na odwykach i każdy zaczynał od marichuany.[/quote]
słuchaj dziewczyno.. dobra bywa tak i to nawet często, że ktoś kto sięgnął po coś mocniejszego pierwsze co przed tym zrobił to sobie przyjarał.. w moim przypadku też tak było.. ale na to nie ma reguly.. są ludzie, którzy wciągają, żrą tabsy a nigdy w życiu nie jarali, a są też tacy, którzy tylko to robią, nie mając styczności z czymś mocniejszym..
to, że ludzie pakują sie dalej w dragi zależy tylko od nich, od ich psychiki, od tego, że podatni są na różnego rodzaju używki, albo i od samej ciekawości..
marihuana to taka sama używka jak papieros czy alkohol.. więc równie dobrze moge sobie powiedzieć, że człowiek, który żre kule czy wciąga zaczynał np. od alkoholu czy fajek..
[quote="zielonyd"]gowno to tego ma marihuana[/quote]
[quote]zgadzam się z tym w 100%
ja palę tylko ganje i to tylko czasami, i nie chcę brać czegoś innego tylko to mi wystarcza i to też jak zapalę to raz na m-c albo co dwa m-ce :-)[/quote]
jak na razie... mam w klasie paru takich kolegów oni tez brali raz na 1 m-c albo dwa...teraz biorą raz na tydzień albo 2...
wszystko uzależnia jednych mniej a innych bardziej poczekaj jeszcze trochę... za jakiś czas może będziesz fecić...
Ostatnio zmieniony przez Radimim Pon 19 Maj, 2008 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Sporo zalezy od czlowieka. Moiwicie ze co ma piernik do wiatraka. A ma. Znam wielu ludzi, ktorzy kiedys tylko mj, teraz na dyskotekach pingle, na jakichs domówkach prąd... Nie bierzcie sie nigdy za "twarde" narkotyki. Gówno tylko kase zabiera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum