PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Narkotyki
Autor Wiadomość

Niv 
noob

Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008 15:17   

[quote="butterfly"][quote="Niv"](oczywiście to od przyjaciela dostałam)[/quote]
Rzeczywiście to przyjaciel skoro Ci dał.
[/quote].

Przyjaciel mi dał bo się na to zgodziła, gdybym nie chciała to by we mnie nie wmuszał. Ja doskonale wiem kogo mogę nazywać przyjacielem a kogo nie ;)

dycha 
gimnazjalista

Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 20:17   

Paliłam parę razy marihuanę tak dla relxu :) Fajnie jest sobie zapalić raz na jakiś czas. A jak ma się silną psychę to nie uzależni się człowiek od "miękkich" narkotyków.

Niv 
noob

Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 18:31   

[quote="dycha"] Fajnie jest sobie zapalić raz na jakiś czas. A jak ma się silną psychę to nie uzależni się człowiek od "miękkich" narkotyków.[/quote]
Znajomy też tak mówił, później marichuana zamieniła sie w sqny, następnie tablety, potem dla 'relaxu' była feta i własnie skończył w MONARze

zielonyd 
przedszkolak

Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 18:41   

[quote]Znajomy też tak mówił, później marichuana zamieniła sie w sqny, następnie tablety, potem dla 'relaxu' była feta i własnie skończył w MONARze[/quote]

a sqn to nie marihuana? ^^D
hahahaha, wybacz nie moglem sie powstrzymac :)
co ma marihuana, do scierwa, tabsow itp ? znam wiele osob, ktorzy juz X lat pala i tylko to.. znam tez tych, ktorzy zaczynali odrazu od stymulantow, majac male doswiadczenie z jakze "smiertelna" ganja
brane narkotyki zaleza od czlowieka i od tego czego on oczekuje.. kazdy swoj rozum ma, chce to poplynie dlaej, nie to nie i gowno to tego ma marihuana.. wlasnie przez takie pieprzenie nie jest ona legalna w polsce :)
Ostatnio zmieniony przez zielonyd Nie 04 Maj, 2008 18:42, w całości zmieniany 1 raz  

Niv 
noob

Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 21:53   

SQN to marichuana z dopalaczami, czyli nie czysta... ja tylko mówię co znam po przeżyciach znajomych, a powiem ci że mam kilku znajomych na odwykach i każdy zaczynał od marichuany.

zielonyd 
przedszkolak

Wysłany: Pon 05 Maj, 2008 08:03   

[quote]SQN to marichuana z dopalaczami, czyli nie czysta..[/quote]
z jakimi dopalaczami ?

[quote] ja tylko mówię co znam po przeżyciach znajomych, a powiem ci że mam kilku znajomych na odwykach i każdy zaczynał od marichuany.[/quote]

znam wiele osob po odwykach, sam bylem na detoksie, i bylem krok od monaru ale dalej nie wiem, co ma do tego marihuana... chce to biore cos mocniejszego nie to nie, i na pewno wplywu na to nie ma ganja. rownie dobrze moge stwierdzic ze przez palenie papierosow mozna sie uzaleznic od walenia po kablach pff :)
Ostatnio zmieniony przez zielonyd Pon 05 Maj, 2008 08:04, w całości zmieniany 2 razy  

dycha 
gimnazjalista

Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 16:57   

[quote="zielonyd"] co ma do tego marihuana... chce to biore cos mocniejszego nie to nie, i na pewno wplywu na to nie ma ganja[/quote]

zgadzam się z tym w 100%
ja palę tylko ganje i to tylko czasami, i nie chcę brać czegoś innego :) tylko to mi wystarcza i to też jak zapalę to raz na m-c albo co dwa m-ce :-)

Nina
technik

Wysłany: Pon 19 Maj, 2008 16:12   

[quote="Niv"]powiem ci że mam kilku znajomych na odwykach i każdy zaczynał od marichuany.[/quote]

słuchaj dziewczyno.. dobra bywa tak i to nawet często, że ktoś kto sięgnął po coś mocniejszego pierwsze co przed tym zrobił to sobie przyjarał.. w moim przypadku też tak było.. ale na to nie ma reguly.. są ludzie, którzy wciągają, żrą tabsy a nigdy w życiu nie jarali, a są też tacy, którzy tylko to robią, nie mając styczności z czymś mocniejszym..

to, że ludzie pakują sie dalej w dragi zależy tylko od nich, od ich psychiki, od tego, że podatni są na różnego rodzaju używki, albo i od samej ciekawości..
marihuana to taka sama używka jak papieros czy alkohol.. więc równie dobrze moge sobie powiedzieć, że człowiek, który żre kule czy wciąga zaczynał np. od alkoholu czy fajek..

[quote="zielonyd"]gowno to tego ma marihuana[/quote]

chłopak dobrze gada.. też nie widze związku..

Radimim 
przedszkolak
<script>

Wysłany: Pon 19 Maj, 2008 18:22   

[quote]zgadzam się z tym w 100%
ja palę tylko ganje i to tylko czasami, i nie chcę brać czegoś innego :) tylko to mi wystarcza i to też jak zapalę to raz na m-c albo co dwa m-ce :-)[/quote]

jak na razie... mam w klasie paru takich kolegów oni tez brali raz na 1 m-c albo dwa...teraz biorą raz na tydzień albo 2...

wszystko uzależnia jednych mniej a innych bardziej poczekaj jeszcze trochę... za jakiś czas może będziesz fecić...
Ostatnio zmieniony przez Radimim Pon 19 Maj, 2008 18:26, w całości zmieniany 1 raz  

dycha 
gimnazjalista

Wysłany: Pon 19 Maj, 2008 18:27   

[quote="Radimim"]wszystko uzależnia jednych mniej a innych bardziej poczekaj jeszcze trochę... za jakiś czas może będziesz fecić...[/quote]

no właśnie, napisałeś, że jednych mniej a innych bardziej uzależnia...to może ja należę do tych co mniej ich uzależnia

a co do fety to napewno nigdy nie wezmę...mam za silną wolę, a nie chce wpaść w takie bagno

zielonyd 
przedszkolak

Wysłany: Pon 19 Maj, 2008 23:27   

[quote]a co do fety to napewno nigdy nie wezmę...mam za silną wolę, a nie chce wpaść w takie bagno[/quote]

ja tez mam silna wole, przynajmniej tak myslalem :-)

[quote]wszystko uzależnia jednych mniej a innych bardziej poczekaj jeszcze trochę... za jakiś czas może będziesz fecić...[/quote]

co ma feta do ganji ? feta to stymulant, a ganja psyhodelik bedziesz chcial to poplyniesz i wjebiesz sie dalej nie to nie proste

ŁYSY_EK 
przedszkolak

Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 12:20   

Sporo zalezy od czlowieka. Moiwicie ze co ma piernik do wiatraka. A ma. Znam wielu ludzi, ktorzy kiedys tylko mj, teraz na dyskotekach pingle, na jakichs domówkach prąd... Nie bierzcie sie nigdy za "twarde" narkotyki. Gówno tylko kase zabiera.

Odpowiedz do tematu