bujda pale do 3 lat na kondycje wcale nie narzekam (jestem piłkarzem po 90 minutach nie czuje zmeczenia, biegi wszystko jest ok) nie czuje roznicy w kondycji... no moze jedynie na basenie ale nie lubie pływac :X
moi nie wyczuli jeszcze.....zresztam ja palę sporadycznie, nie jestem uzależniona, zapalę jak jestem na jakiejś imprezie albo w weekend przy piwku.....ale jak narazie starzy o tym nie wiedzą :P
_________________ Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz.
owszem wiedza wiedza ze pale..i to juz od 3 lat..elegancko sobie na chacie sie pali..mnie nie nakryli bo sama sie im pokazalam..normalnie przyszlam na chate z petami w kieszeni i zapalilam sobie w pokoju przy starszej..opadla jej kopara i nic nie byla w stanie powiedziec..tak to bylo jak sie mialo 15lat
pzdr
palę od roku i mamka wie ... siostra mnie sprzedała taka suka :/ ale jeszcze mnie nie widziała z fajką haha a tata hm... sam mi daje papierosy haha :evil: :evil: :evil:
[quote="G!s"][quote="Marcin"]
3.) Brak kondycji
[/quote]
bujda pale do 3 lat na kondycje wcale nie narzekam (jestem piłkarzem po 90 minutach nie czuje zmeczenia, biegi wszystko jest ok) nie czuje roznicy w kondycji... no moze jedynie na basenie ale nie lubie pływac :X[/quote]
Popal jeszcze kilka lat
Chyba nawet sobie nie zdajecie sprawy jakie substancje wydzielają się podczas spalania nikotyny 2 z nich są nawet radioaktywne, a reszta jest śmiertelnie trująca. Generalnie do palaczy nie miałbym nic jakby ten smród i dym mięli wyłącznie dla siebie, ale póki to ma wpływ też na mnie, popieram każdy ruch o całkowitym zakazie palenia.
_________________ [i]Well, Im just a modern guy
Of course, Ive had it in the ear before.
I have a lust for life
cause of a lust for life[/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum