Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 16:26 palenie, a rodzice?
witam wszystkich :*
a wiec takie zapytanie do palaczy raczej czy wasi rodzice wiedzą ze palicie ?? ;> a jesli tak to jak sie o tym dowiedzieli , sami im o tym powiedzieliscie czy was np przyłapali ?? i jak na to zareagowali ??
mi np mama dzisiaj w kurtce znalazla 2 fajki i zapalniczke... podeszla powiedziala masz zapal sobie polozyla na stole i wyszla .. na tym skonczyla sie rozmowa ^^
Moi rodzice wiedzą że palę, złapali mnie jak w kiblu paliłem, trochę się stara wkurzyła bo stary sam pali więc inaczej do tego podchodzi :P Było to trochę temu(mhm o ile się nie mylę to chyba w tamte wakacje, mhm a może we wcześniejsze xD ), teraz tylko starsza od czasu do czasu powie żebym to rzucił w końcu :P
no a jak tak juz powiedzialam .. wczesniej jeszcze byla sytuacja jak palilam sobie w domu bo rodziciow nie bylo i wzielam popielniczke od taty , pale sobie pale a tu nagle psikus tata otwiera drzwi wejsciowe (a moj pokoj jest praktycznie na przeciewko nich xD ) fajke wyzucilam przez okno ( boshe takie marnotractwo xP hehe) zapalniczka do kieszeni a popielniczka miedzy nogi tata zaczol szukac popielniczki ja polozylam ją obok kompa i wyszlam do szkoly potem pytali sie mnie kto w domu pali ja czy moj brat xD powiedzialam ze nie wiem no a teraz mama znalazla te fajki... zadnej haji .. zadnego wypalania paczki ani kar .. nawet slowa o tym nie powiedziala nic ... D
Moi rodzice wiedzą.. mama kiedyś weszła do pokoju jak właśnie skończyłam palic no i poczuła.. na początku coś gadała, ale z czasem sie przyzwyczaiła, bo wie że jak bd chciała to i tak bd paliła..
Pewnie się domyślają.
Ale wole ich nie utwierdzać w tym przekonaniu dodatkowo.
Więc jak przystało na pełnoletniego obywatela, świadomego swoich praw, do tej pory chowam się po krzakach, klatkach, garażach.. :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
mi np mama dzisiaj w kurtce znalazla 2 fajki i zapalniczke... podeszla powiedziala masz zapal sobie polozyla na stole i wyszla .. na tym skonczyla sie rozmowa ^^
Grzebią Ci w rzeczach ? Mi np nie !
Papierosów nie pale dużo powodów:
1.) Jak ktoś wchodzi do domu co pali papierosy tata czuje to z 20 metrów
2.) Brat by mi coś zrobił
3.) Brak kondycji
4.) Szkoda zdrowia i pieniędzy !
Kumpel 16 lat z mamą na legalu jara szlugi
pale od 15 roku zycia,mama sie dowiedziała jak miałam chyba 18, tzn . nie, ona wiedziała ze pale ale nie wmoiła mi nic.W wieku 18 lat przy niej zapaliłam pierwszy raz.Pozniej juz jakos poszło.Teraz normalnie pale, wiadomo,nie bede sie kryła toć.Przed ojcem zapaliłam w wieku 23 lat.wiec pozno.Teraz tez przy nim pale juz normalnie.Nie mogą mi tego przecież zabronić.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum