Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 02:02 Sposoby na kaca...
Najgorszy na kaca jest dla mnie zapach piwa... poprostu od razu bym pawia puscil :/ jeść mi sie wogole nie chce... a sposobu dobrego na kaca tez nie mam, probowalem różnych ale mało co pomogło :/
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Czym sie strułeś tym się lecz :P
A tak na powaqznie, to najlepiej pomaga mi rosołek- cos ciepłego na zołądku zawsze pomoże.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
a najlepiej to mokra ściera na łeb i spać cały dzień ;D
zgadzam się z tym ja wtedy leżakuje cały dzień, także pomaga prysznic taki chłodny,a może zimny nie wiem jak to ująć, ale raczej zimny xD Słyszałam, że na kaca pomaga też schłodzone piwko, ale nie stosowałam tej metody więc nie umiem powiedzieć czy pomaga x.
hmm jak dla mnie to najlepszy na kaca jest kefir albo woda z wyciśnięta do tego cytryna (najlepiej dużo tej cytryny).. ;]
no i oczywiście jeszcze gorący rosołek..
Ostatnio zmieniony przez Nina Nie 26 Sie, 2007 12:36, w całości zmieniany 1 raz
ja to jak za dużo wypije to następnego dnia lody wcinam oraz wszystkie orzeźwiające owoce typu brzoskwinia, ananas..po tym mi lepiej..ale tylko na chwile:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum