No tak wszyscy zakladaja tematy bardzo popularne na temat wodki ,papierosow..
ale...
sa takze inne uzaleznienia ktore dopadaja mlodych ludzi %-) i nie tylko..
mam na mysli sterydy, niektorym moze sie wydac ze to głupie ale tak jest :roll:
zauwazcie ilu chodzi mlodych ludzi ktorzy nie znaja innego tematu do rzomowy oprocz silowni hrhrhr ;]
pytanie do dziewczyn : co wy na to ? a i wiem ze wiekszosc powie ze to ohydne branie koxu, ze to sztuczne miesnie, ale czy nie podobaja sie Wam ciala przypakowanych osob ? bo z tego co wiem wiekszosc robi co innego niz mowi
Wiesz, powiem ci że jeśli w dzisiejszych czasach, kiedy mamy tak ogromny wybór najróżniejszych odżywek i gainerów ktoś bierze sterydy to jest poprostu pojebem. Chyba każdy zna ich destrukcyjny wpływ na organizm i jeżeli pomimo to je bierze to jego problem...
Sam bardzo lubie rozmawiać o siłowni, jest to temat o ktorym moge gadac zawsze i wszedzie ale niezabardzo mam z kim ;] do kolegow z takim tematem nie wyskocze bo beda potem gadac ze szpanuje ze na silke chodze...
Można miec ladnie umiesnione i wyrzeźbione ciało bez sterydów, nawet bez odżywek, wystarczy odpowiednia dieta i masa samozaparcia... te dwa czynniki doprowadzą cie do sukcesu...
Wolę jak facet dochdozi do miesni(wygladu ) włąsnymi siłami, na siłowni, a nie stetydami.
Poza tym są bardzo grozne, co z tego , ze bwedzies zmiesniakiem teraz?Za jakis czas sie to odbije na zdrowiu, ale po co o tym teraz myslec prawda? Wazne , ze masz branie na "puste miesnie".. szkoda, ze u płytkich małolat.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Wole jak chłopak ma troszke ciałka, ale tego wykształconego naturalnie a nie przez sterydy..
niektórzy chca niby fajnie wyglądać, żeby dziewczyna na to poleciała a tak naprawde są tak przesadnie przypakowani, że to aż odrzucaa..
kupilem kiedys witaminke b12, potem dece + rozne "oslonki" mialem to brac, ale w ostatecznosci to sprzedalem dalej heh.. Lepiej ulozyc sobie odpowiednia diete + roznego rodzaju gainery, odzywki i bedzie dobrze
_________________ Bialo-czerwone pasy, wiesz co to znaczy
Cracovia Krakow, nie trzeba tłumaczyć,
Bo kpie sobie z zycia, i smieje sie ze smierci. (?)
wolę gdy facet jest troszkę lepiej zbudowany. ale tylko i wyłącznie swoją ciężką pracą dochodzi do tego ;P moj facet tak właśnie ma, nigdy nie brał niczego.. od 2lat chodzi na siłownię i wcale mi to nie przeszkadza bo nie wygląda na Pudzian, tylko ma troszkę większe mięśnie niż inni!
[quote="beton007"]pytanie do dziewczyn : co wy na to ? a i wiem ze wiekszosc powie ze to ohydne branie koxu, ze to sztuczne miesnie, ale czy nie podobaja sie Wam ciala przypakowanych osob ?[/quote]
Owszem podobają. Ale bez przesady i nie napakowanych sterydami tylko naturalnie. Mój chłopak raz chciał to ochydztwo wziąć to mu powiedziałam ze ma niebrac i już. Chodzi na siłownie ( zreszta razem ze mną) i ma miesnie wieksze od kogoś kto nie chodzi na siłownie, ale niewygląda jak te strongmeni z telewizji. Oni wyglądaja okropnie.
_________________ "Zycie jest jak ogień, mozna sie ogrzac, mozna sie sparzyc, ale zgasnać kazdy musi"
[quote="asdasd"]w****ć 500 zł na kreatyny itp itd , lepiej zainwestować w system lepszy SSA.[/quote]
lol.. czaisz co to kreatyna? to odzywka jest a nie zaden steryd, w aptece kupic to mozesz łosiu. Ja chodze na siłownie ale już mniej niż kiedys. Mam kolegów ktorzy trenują i biorą anabole takie jak meta czy oma, biora strzykawke i lecą z koksem, a pozniej sie dziwią ze łysieją w wieku 25 lat D sterydy niszą hormony kiedys pokazywali laske co miała włosy na klacie (przez branie testoteronu) ja nie biore niczego, kiedys brałem białko ale to było 1 rok temu i masa do tego czasu mi spadła. Wiec wniosek taki że sterydy to tylko dla tych karków co lubią szpanować swoim bicem a rozum mają wielkości kasztana xD ryją hormony i cały organim, wątrobe w szczegolnosci...
_________________ "...nieogranicznone są tylko dwie rzeczy: miłość i głupota ludzka..."
Ostatnio zmieniony przez jutro Sob 15 Gru, 2007 21:40, w całości zmieniany 1 raz
sterydy błe.. odżywki typu gainery białka itp itd są według mnie mało potrzebne.. wsyzstko to można zastąpić odpowiednią dietą.. jedyne nad czym bym się zastanawiał to kreta, ale to dopiero za jakiś rok...
Jedynie białko, bo mam za mało rozbudowane mięśnie i przez to nie mogę wykonać kilku zaawansowanych technik. Nałykam się tego przez jakieś pół roku i wystarczy :-)
_________________ [center][b]Chcę wykorzystać życie - zanim ono wykorzysta mnie[/b]
-Nie ma wyjątków od reguł, są tylko wyjątkowe durne reguły.
-Jeśli ciągle się nie da to weź większy młotek.[/center]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum