[quote="Setritus"]ale wiem ze potem przez 3 albo 4 dni bede mial zatkany nos :P[/quote]
Niemożliwe, że tak masz:-o
Mnie się zatykają, ale tylko na jakąś chwilę. A że używam kropli, to od razu mi przechodzi.
Używaj po tabace kropli, to nie powinieneś mieć zatkanych dziurek.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Jak się weźmie za dużo mocnej tabaki, to może się zakręcić w głowie;) ot, tyle tabaka daje;D
ale głównie po niej się kicha i to dość często i mocno;p
jest bardzo dobra na katar.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nawet nie tyle może się zakręcić w głowie, ile po prostu zmuli cię od nadmiaru nikotyny i będzie się człowiek czuł jak po wypaleniu kilku paczek fajek na raz w momencie, gdy nigdy tego nie robił...
_________________ "When you say to me 'fuck you' say it LOUDER!"
Nigdy tego nie próbowałam, już sam zapach tego proszku mnie odpycha. Nie wiem jak jest po tym;). Podobno pomaga na katar. Jak byłam w gimnazjum to tabaka byłą przebojem wśród chłopców z klasy.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum