No właśnie co sądzicie o tym trunku ? Dlaczego tak wielu młodych ludzi pije tanie wina? Czy wy pijecie takie wina? Jakie jest wasze ulubione? Co sądzicie o ludziach, którzy piją tanie wina?
Wypowiadajcie się na ten temat.
_________________ Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz.
Nie piję tanich win
nigdy nie piłam, jakoś mnie do tego nie ciągnie.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Zdzarzało mi się pić tanie wina w czasach licealnych :P
Chociaż nie takie straszliwie tanie, zazwyczaj takie za 7, 8 zł.
Nalewki wiśniowa, taka w szklanej butelce. I powiem szczerze, że jeśli chodzi o smaczek, to one są całkiem, całkiem, bo: nie czuć w nich w ogóle alkoholu, smakują jak wiśniowy kompocik a klepią jak złoto.
Już daaawno czegos takiego nie piłam, wyrosłam no i w ogóle, nie wypada :P
aha! I jest coś takiego jak Karamuczo to jest drink przygotowany z wina i coli, 3/4 wina, 1/4 coli, smakuje dosłownie zaj***ście. Polecam wszystkim którzy nie lubią smaku alkoholu, bo smakuje jak soczek.
Tyle, że bardzo bardzo szybko klepie, 2, 3 takie kubki i kaplica.
No.
Oo i przepyszne wino można dostać w Tesco, brzoskwiniowe, coś koło 9 złoty, z colą smakuje jeszcze lepiej, niż klasyczne wiśniowe.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Nigdy nie piłam takiego taniego choć u mnie sie na to mówi mózgojeby;). Nawet nie odważyłabym sie chyba, dla mnie to zejście już na dno, zwłaszcza jak patrze na osiedlowych żuli pod sklepem, co dla winka za 3 zł są w stanie zrobić wszystko. Lubię wino, ale brzoskwiniowe, badel czy jakoś, takie słodkie i ogólnie jeśli to właśnie słodkie;). Ale tańszych niż 10/11 zł to nie piłam;). Aha i lubię mszalne :lol2:.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Pije bo nie stać ich na co innego, są młodzi i mają nie poukładane w głowkach. Ja nie wiem co dzieci w moim wieku chcą udowodnić upijając się winem za 3.50 albo 10 piwami l|
Powiem tak, mam 16 lat i wino zacząłem pić około 1 rok temu. Teraz pije 4-5 razy w tygodniu, jak się napije życie staje się lepsze a dni bez picia są dniami które nie dają mi szczęścia. Więc uważajcie bo może to na początku wkręcić, a później uzależnić. Aha i bardzo lubię "Beczke" z colą. 5 zł a ile radochy. :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum