Ja kiedyś grałam, ale w ogóle mnie to nie wkręciło.
Miałam za to takiego kumpla, potrafił całą lekcję opowiadać mi o tych wszystkich postaciach, lewelach i broniach. Sympatyczny był chłopak, ale za dużo o tej tibi gadał
_________________ Jak mam kochac kiedy Ty jestes, i zaraz znikasz...
Próbowałam, naprawde próbowałam się przekonać do Tibii. Nawet ją ładnie zainstalowałam.
Dupa, nie mogłam.
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
Szczerze mówią gra bez ambicji, bardzo rozbudowana.
Nie wiem jak was ale mnie nie jara latający pixel po mapie o wymiarach 18x18
Dodatkowo brak dźwięków w grze.
Mam znajomego, który w to gra, mówi ze goście mu płaca realne pieniądze, i robią prezenty
tylko po to żeby ich nie zabijał w grze xD Wiem od kumpli ze gra uzależnia o 8 LvL.
Nie mam zamiaru grać w taką grę, szkoda gadać lepiej pograć w Silkroad albo L2.
A najlepiej to w ogóle nie grać w MMORPG bo jak zaczniecie grać bez umiaru, to stracicie połowę swego życia.
_________________ ''Wojny zaczynają się i kończą, ale Moi żołnierze pozostają wieczni''™ 2Pac R.I.P
''Wierze w wolność dla wszystkich, nie tylko dla czarnych ludzi''™ Bob Marley R.I.P
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8708/18kjtu4.gif[/IMG][/URL]
Nie tylko tibia uzależnia, wiele gier ma takie działanie. Sam gram, ale nie za dużo i na pewno nie jestem uzależniony. Większość kumpli z klasy w to gra.. i są raczej uzależnieni. Teraz jest exp x2 przez tydzień i już kilka osób nie chodzi od 3 dni do szkoły...
Płytka, niedopracowana, mało ambitna i niezwykle głupia gra. Jedynym jej plusem jest to, że jest bardzo rozbudowana. Ale cóż... nie grywam w takie gry. Jak już MMORPG to WoW, SW:Galaxies itp.
_________________ [center][b]Chcę wykorzystać życie - zanim ono wykorzysta mnie[/b]
-Nie ma wyjątków od reguł, są tylko wyjątkowe durne reguły.
-Jeśli ciągle się nie da to weź większy młotek.[/center]
[quote="danek"]kompletna porażka :/ mnie osobiście ta gra wogóle nie pociąga[/quote]
mnie jakoś też to nie wciąga [-(
wolę mario ^D^ =P~ :o
_________________ Wybiła północ, dwunasta
Padał deszcz i niebo grzmiało
Anioł szedł środkiem miasta
Upadły Anioł Miał skrzydła czarne
I wzrok przygnębiony
Ja Cię zabiorę Aniele Zagubiony
Zabiorę Cię tam
Gdzie nie dosięgnie
Cię zło tego świata Będziesz szczęśliwy Aniołku,
znów będziesz latał Dogonię Cię
wśród deszczu strumieni Znajdę Cię,
uwolnię,
przygarnę Wyrwę Cię z doliny cieni
Bo kocham
Twe skrzydła czarne
Ostatnio zmieniony przez angie Czw 24 Sty, 2008 11:20, w całości zmieniany 1 raz
Dużo znajomych grało i było uzależnionych, ja wyciągnęłam z tego tylko jeden wniosek : najgorsza i najbardziej głupia gra jaka kiedykolwiek zagościła na jakimkolwiek komputerze
_________________ Część ciebie jest jak ogień
Chodź ze mną zabiorę cię wyżej
Jestem obiektem twojego pożądania
I cała twoja uwaga jest na tym skupiona
Nie przestawaj teraz
Bo się kołyszesz
Zabierz mnie gdziekolwiek pójdziesz
Jestem twoim snem gdy zasypiasz
Jestem sekretem który głęboko skrywasz
Powiedziałam nie
Jeśli chcesz to zabrać powoli
Złap to doskonale, teraz chodźmy
Razem dobiegniemy na show
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum