Siemka.;) Kiedyś byłem uzależniony od Tibii, razem z bratem.;P Fajna sprawa. Teraz nie jestem ale gram. Poza tym cała klasa gra.;] Na Tibii można się nieźle odstresować.:) Idziesz i ubijasz brazylijczyka. Bo ci waleni rasiści zaczynają z polakami.;/ A jak już to uciekają do swoich i później hunty fajne są.;]
Dla mnie to jest dopiero paranoja. Wiecie za ile można sprzedać dobrą postać do tibii?? Ostatnio widziałem za jakieś 10 tys. Trzeba być chyba walniętym żeby tyle wydać, tylko po to, żeby sobie pograć.
Dla mnie to jest dopiero paranoja. Wiecie za ile można sprzedać dobrą postać do tibii?? Ostatnio widziałem za jakieś 10 tys. Trzeba być chyba walniętym żeby tyle wydać, tylko po to, żeby sobie pograć.
To fakt że na tej grze można zarobić. Ale powiedzmy robisz od kilku lat jakoś postać jest warta kilka tys a ci sie zawiesi komp i wyłączy no to ma sie po postaci wkurzające to troche.
ja tez bylem uzalezniony i to ostro, wszyscy moi kumple byli uzaleznieni to i ja... ale w koncu udalo mi sie rzucić... :p
radze wam wszystkim nie znaczynajcie grac w tibie bo nawet nie zauwazycie kiedy zaczniecie całe dnie spędzać przed monitorem :shock:
Mam dwóch kolegów, którzy byli strasznie uzależnienie od tibi i nawet nie chodzili do szkoły, żeby grać w ten shit. Jeden siedział rok w tej samej klasie, a drugi dwa lata, bo opuszczali lekcje... Każdy im mówił, żeby przestali w to grać, bo zawalą szkołę, a oni swoje...
_________________ Dwanaście ciężkich szczerozłotych koron moją głowę zdobi. !
+
Kimi ga shinu toki ga watashi ga shinu toki <3
Mam dwóch kolegów, którzy byli strasznie uzależnienie od tibi i nawet nie chodzili do szkoły, żeby grać w ten shit. Jeden siedział rok w tej samej klasie, a drugi dwa lata, bo opuszczali lekcje... Każdy im mówił, żeby przestali w to grać, bo zawalą szkołę, a oni swoje...
ja kiedyś byłam z takim chłopakiem.
on jednak zdał do następnej klasy.
byłam z nim już po tym jego uzależnieniu.
nigdy nie grałam w Tibię, chociaż wiele razy byłam do tego namawiana.
nie. i koniec.
nienawidzę tej gry.
_________________ "czas, to poruszające się nierzeczywiste odbicie wieczności."
Osobiście gardzę tą grą i podobnymi typu Secound World... trochę to chore
Ale jak chcecie to grajcie, mi to nie przeszkadza... najwyżej będziecie ślepi i głupi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum