Tak. Codziennie staram się tu być choć godzinkę. A jak mnie nie ma mam uczucie że coś ważnego mnie omija D
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała.
A w dwa lata później patrzy, czy któryś nie ocalał.
Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, powoli przyzwyczajam się do swej obojętności i tak sobie czasem myślę, że lepiej by było, gdyby nie było mnie.../Happysad
Uzależniona? Nie, chyba nie.
Wiem tylko, że gdybym nagle miała się rozstać z tym, czy innym, forum, to by mi było trochę dziwnie. Bo jednak się przyzwyczaiłam, że ciągle gdzieś piszę.
Jednak do wszystkiego się można przyzwyczaić. Gdybym miała przestać pisać na forum, to bym po pewnym czasie o nim zapomniała i jakoś nie czułabym się źle z tym;) Nie to forum, to inne;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Jest to jedno z sensowniejszych for w Internecie; uważam, że spędzam tu więcej czasu niż na forum, gdzie adminuje czy na drugim, gdzie modem jestem - jest tu fajnie, można pogadać o wszystkim - no i przede wszystkim kadra tu nie jest aż tak przewrażliwiona na swoim punkcie, jak gdzie indziej, gdzie mi bany sprzedawali, bo moim pierwszym afroncie do zdania admina
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
Nie jestem. Mogę w każdej chwili zrezygnować z każdego forum. Szczerze mówiąc siedze na forach tylko z tych względów, że się w domu nudzę, a tu można poczytać czasami poryte historie.
Uzależnienie nie, za duża ilość denerwujących postów;]
forum jest nawet fajne, ale nie najlepsze. Nie uzależniam sie od for i kompa. Staram sie to kontrolować.
ale jak zabraknie na nim Kaszerka to mi sie znudzi wchodzenie bo nawet sie z kim kłócic nie będę miał:P
Cytat:
admin na tym forum to najbardziej zaj***sty ziom pod słońcem ;D
Mhm szczególnie, że robi offtopy D
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Cytat:
admin na tym forum to najbardziej zaj***sty ziom pod słońcem ;D
Mhm szczególnie, że robi offtopy D
No, wiesz, Admin ma zawsze racje i może robić co chce;D
Cytat:
ale jak zabraknie na nim Kaszerka to mi sie znudzi wchodzenie bo nawet sie z kim kłócic nie będę miał:P
Ja się zgadzam. Gdyby na forum nie było osób, które dodają temu miejscu pikanterii, z którymi można sensownie wymienić opinie i argumenty i z którymi można czasem się pokłócić, to każde forum nudziłoby się średnio po miesiącu;D
Z bezbarwnymi użytkownikami porozmawiać na dłuższą metę się nie da.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Uzależniona? Nie. Owszem siedzę na na nim długo jednak gdyby przyszło mi się z nim rozstać to bym to zrobiła bez oporów. Przecież forum to nie całe moje życie...
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum