Może podyskutujemy o kabaretach?
Czy ktoś lubi pooglądać? Ja uwielbiam! Najbardziej Kabaret Moralnego Niepokoju chociaż zaczynałem na Ani Mru Mru!
Głównie oglądam w tv ale od pewnego czasu i na kompie.
Tak ps - polecam http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/ !! Kurde - kocham internet!
Słucham teraz waszego zdania!
Interesuję się polską sceną kabaretową, oglądam tego dużo. Na pierwszym miejscu jest Kabaret Moralnego Niepokoju. Potem długo, długo nic. Gdzieś tam dalej plasują się Paranienormalni, Chatelet, mocno przereklamowane Ani Mru Mru i kilka innych grup. Zdecydowanie nieporozumieniem dla mnie jest np. Marcin Daniec (czerstwy do bólu) czy Kabaret Otto (jw). Aha zapomniałbym że świetny jest też Grzegorz Halama, tylko trzeba do niego odrobiny dystansu :P
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Na stronkę, która podałe zaglądam często. Do moich uubionych należą: DNO, NEO-NÓWKA, PARANIENORMALNI, ANI MRU MRU. NIe mogę natomiast patrzeć na skecze ŁOWCY.B i KMN.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Ja ubóstwiam Mumio;) Co prawda niektóre skecze nie są takie oh ah, śmieszne;p Ale krowa łakomczucha, wykład o chodzeniu z dziewczyną i gąski, gąski wymiatają;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Moje ulubione to:
-Łowcy.B
-Paranienormalni
-Słuchajcie
-KMN
-Jerzy Kryszak x D
-Kabaret pod Wyrwigroszem
-Neonówa
Cudo Mogę się ,,brechtać" godzinami ^^
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum