a kolega mojego kolegi nazywa się rzułtacki gdyby żółtacki to nic dziwnego ale to?? D
_________________ "Rozstępująca się zupa to nie jest cud, to jest sztuczka.
Nastolatek który mówi tak nauce, nie narkotykom, to jest cud.
Matka pracująca na dwa etaty a mimo wszystko znajdująca czas aby odwozić syna na treningi, to jest cud." - Bruce wszechmogący
_________________ Wybiła północ, dwunasta
Padał deszcz i niebo grzmiało
Anioł szedł środkiem miasta
Upadły Anioł Miał skrzydła czarne
I wzrok przygnębiony
Ja Cię zabiorę Aniele Zagubiony
Zabiorę Cię tam
Gdzie nie dosięgnie
Cię zło tego świata Będziesz szczęśliwy Aniołku,
znów będziesz latał Dogonię Cię
wśród deszczu strumieni Znajdę Cię,
uwolnię,
przygarnę Wyrwę Cię z doliny cieni
Bo kocham
Twe skrzydła czarne
Spotkałam się ostatnio z nazwiskiem Szumilas;D I mi się spodobało;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="flo."]fakt śmieszne ;D ta liste znalazłam z kumplem w tamtym roku przez miesiac sie z nich zlewalismy ^^ W faktach pokazywali kolesia co miał na nazwisko Ojczenasz i Pszczółka Maja i jeszcze był Cyps albo Zyps czy cos w tym stylu. Jak to w faktach pokazali to ojej ^^ xD[/quote]
mi sie podoba nazwisko Cyps albo Zyps hehe śmieszne naprawdę;DDD jakby ktoś podał by mi takie nazwisko to bym go spytała to które wybrać Cyps czy Zyps hehe;PP oczywiście taki żart;DD
ja znam kolesia o nazwisku Kiełbasa. a taka jedna facetka po mężu ma nazwisko Moczymorda^^ mojego taty kolega z podstawówki ma nazwisko Hahuj^^ a u nas w mieście taki koleś ma nazwisko Schab^^ ja nie mogę jakie to nazwiska są na świecie haha ;DD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum