Witam !
Ostatnio znowu zacząłem grać w GT4 od początku w orginalną oczywiście. Jestem ciekaw czy ktoś gra też w ten symulator i jakie ma o nim zdanie. Moim zdaniem jest to najlepszy symulator samochodów w jaki kiedy kolwiek grałem, gry typu: NFS itp. nie mają podjazdu do tej gry. Na samym początku gry zaczynają sie już schody gdy musimy zdać aż 5 różnych licencji po 16 zadań w każdej dopiero po zdaniu owych licencji możemy zacząć sie ścigać w różnych kategoriach. Istnieją tu takie wyścigi jak na 300 mil czy cało dobowe, że żeby przejść wyścig musimy siedzieć 24h przed TV ja jeszcze takiego wyścigu nie przeszedłem. Wszystkich posiadaczy PS2 zapraszam do kupna tej gry teraz kosztuje około 50 zł na allegro to i tak tanio bo jak ja kupowałem to kosztowała ponad xxx zł ale warto było ! Do tematu załączam parę zdjęć gry.
Tez sobie kupilem gran turismo i nie wiem jak w to wogole grac kupilem honde jakas za 9.900 i co dalej nie wiem moze mi ktos ogolnie powiedziec co mam robic w kolejnych etapach gry?
Witam Tomek !
Na początku musisz zdać licencje inaczej nie przejedziesz żadnego wyścigu ! Najlepiej jak byś zdał odrazu wszystkie to troche potrwa i będzie nudne a póżniej już po koleji będziesz mógł jeździć EVENTY pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum