Lubiłam w to grać, jak znałam te wszystkie kody ma przebrania batmana, różowe samochody, kangurze skoki :P Aaaaa! i bardzo lubiłam taką misje, gdzie się tuningowało samochody Nigdy nie grałam w to tak, żeby to przejść, nie lubie ogólnie gier. Grałam, żeby się pobawić, albo żeby ścigała mnie policja. A ja ich rozwalałam z bazooki. LOL
Ogólnie najbardziej lubie SA bo można pływać i jeździc rowerem. 8)
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[b]~biała~[/b], jaka terrorystka z Ciebie D
a mi sie w drugiej czesci GTA podobalo to ze jak szczelilo sie komus w glowe ze snajperki to odszczeliwało mu głowe i tryskała krew
a jak szczeliło sie w noge to na poczštku moja ofiara przez chwile skakała na jednej nodze
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
[quote="Lena"]a mi sie w drugiej czesci GTA podobalo to ze jak szczelilo sie komus w glowe ze snajperki to odszczeliwało mu głowe i tryskała krew [/quote]
No no! i jeszcze był taki chwyt, że można było wbijać nóż w brzuch!
heheh, psychopaaatka <głupek> :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Seria GTA to według mnie jedna z najlepszych serii gier...we wszystkie części jakiś czas grałem
Najbardziej mi się podobało GTA Vice City i w nie chyba najdłużej grałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum