Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 14:33 Grand Theft Auto Series...
Moim zdaniem to najlepsza gra w jaką grałem. Rockstar stworzył w każdej z części niesamowity klimat.
Najbardziej lubię Vice City, San Andreas też jest spuer! A w załączniku moja kolekcja ;D Mam jeszcze GTA1 GTA2 i GTA London ale fotku juz nie mam :p stoją tak samo jak te na foto na specjalnej półeczce ze specjalnym oświetleniem żeby było dobrze widać :D Jestem poprostu maniakiem kocham te gry dlatego też wieszam je na ścianach
Ostatnio zmieniony przez Setritus Czw 26 Lip, 2007 14:35, w całości zmieniany 1 raz
Też jedna z najlepszych gier w jaką grałem. Moja ulubiona cześć GTS SA
Jestem ciekaw czy tez sobie podmieniasz wozy w GTA ? np na BMW na ładnych felgach.
Pozdro dla wszystkich fanów tej gry
Jedna z najlepszych serii w historii gier. Ja kocham chyba wszystkie części. No, może GTA 3 najmniej, bo miała bardzo mało klimatu, i w ogóle taka niedorobiona była.
O jedyna dziewczyna jak na razie, ale ja uwielbiam GTA zwłaszcza SA zaraził mnie tym młodszy brat. jedna z najlepszych gier w jaką kiedykolwiek grałam.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Jedna z najlepszych serii w historii gier. Ja kocham chyba wszystkie części. No, może GTA 3 najmniej, bo miała bardzo mało klimatu, i w ogóle taka niedorobiona była.
dokładnie jedna z najlepszych gier... i zgadzam sie ze w gta3 nie czułem klimatu... :/ za to vice city ma taki klimat jak zadna inna gra w ktora grałem. pościagałem sobie wszystkie najfajniejsze piosenki i jak ich słucham to od razu widze ocean beach ;D
Ja pościągałem sobie kawałki z San Andreas. Tam jest świetna ścieżka dźwiękowa.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Vice city i ta wyczesana muzyka lat 80:) są też fajne pod względem możliwości działania. fakt seria dobra chociaż niektórzy nie powinni w nią grać z racji wieku (np. ja :P )
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum