Czegoś Mi tu brakowało ale teraz już jest. Moim zdaniem Lineage 2 to świetna gra dla tych którzy uwielbiają gry MMORPG.. Mam nadzieje, że znajdą się tacy co mogą podzielić moje wrażenia i pogląd na tę grę
Grałem w L2 i jak dla mnie lipne, pvp jest niezwykle proste, sama gra wygląda ładnie ale brakuje jej "tego czegoś" co przyciągneło by mnie na długie godziny przed kompa.
Mnie tez gra nie wciągnęła mimo ładnej grafiku i szerokiego pasma opcji Dla najlepsze MMORPG to Silkroad Online Nawet wygrało konkurs na najlepsza grę (pod paroma względami)
_________________ ''Wojny zaczynają się i kończą, ale Moi żołnierze pozostają wieczni''™ 2Pac R.I.P
''Wierze w wolność dla wszystkich, nie tylko dla czarnych ludzi''™ Bob Marley R.I.P
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8708/18kjtu4.gif[/IMG][/URL]
Jak jednak uważam, że ona jest doskonała. Widocznie nie mieliście szczęścia i trafiliście na lipne serwery.
A i tej gry się nie przechodzi bo ona nigdy się nie kończy :P
[quote="BabiPatio"]Jak jednak uważam, że ona jest doskonała. Widocznie nie mieliście szczęścia i trafiliście na lipne serwery.
A i tej gry się nie przechodzi bo ona nigdy się nie kończy :P [/quote]Serwer dla mnie w tym wypadku niema znaczenia, nie podoba mi się system, autorzy zrobili ogromny świat ale zapomnieli o tym co w grze najważniejsze czyli systemie budowania postaci.
gra jest super! :P uwieeeelbiam w nią grać orkiem szczególnie albo czarnym elfem. po prostu chyba nigdy nie grałam w lepsza grę... strasznie mi się podoba :P
Gram w tą grę od zeszłorocznych wakacji i naprawdę mnie wciągnęła. Ma w sobie wszystko to co w idealnej MMORPG, według mnie, powinno byc.
Pozwolę sobie na mała reklamę serwera. Nie obrazicie się, co nie? :P
Zapraszam na nowy polski serwer Thunder Storm http://www.ts-games.net/
Serwer miesiąc temu zakończył fazę beta testów i wystartował pełną parą. Aktualnie średnio jest 40 online co, jak na nowy serwer, jest naprawdę dobrze. Panuje miła atmosferka, łatwy kontakt z GM. Specyfikacja serwera:
XP x5
SP x5
Drop x5
Adena x7
Spoil x4
Quest x1.5
Party x1.5
- Zwykle buffy 20minut
- Tance 2min
- Brak GM shop
- Brak Bufferow
- Klasyczny system Subek
- Safe Entchant +3, Armor +4 Szansa 60% max +25
- Lokacje, Skille, Bronie, Armory do Hellbound działają
- Custom Eventy z linią Fabularną
- Championy HP x7 , nagrody SP i XP x 7 , adena x3
- Full Geodata
- Subcalass, Noblesse, Olympiad, Hero System
- Fishing
- Sieges
- Seven Signs
- Cata/Necro
- L2 Day
- wkrótce Auto Eventy TvT
Ogółem wszystkie standardy offowe działają.
Serwer znajduje sie w Niemczech i jest oparty o Windows 2003 Enterprise Server oraz 100mbitowym polaczeniu z Internetem.
Po ściagnieciu rozpakowujemy zawartości paczki do glównego folderu Lineage2 . Następnie uruchamiamy ts-games.exe i klikamy full check. Launcher modyfikuje plik Hosts i wkleja tam niezbędne do połączenia dane , oraz ściaga wszystkie pliki potrzebne do poprawnego działania gry (Również nie powinny pojawiac się żadne błędy gameguard.).
3. Grę odpalamy przez ts-games luncher, który znajduje się w folderze LineageII
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum