Ja tylko grałem w 2,3 i 4 wsumie mam prawie wszystkie tony hawki gdzies na płytach ale nie chce mi sie szukać i nie chce mi sie w nie grać troche mi sie już one znudziły
przeszedłem 2,3,4
Gra jest wyjebana:))
pamietam jak bez kodów trzaskałem w tę grę po 18 000 000 punktów:) ech pograłbym znowu w to ale jakoś nie mam serca do gier ostatnio:))
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Z tego co pamiętam to grałam w 4 i jakieś inne częsci. Nigdy nie mam głowy do zapamiętywania tego jaka to część była, najwazniejsze żeby grać... ^^ I bardzo miło tą grę wspominam, bo dawno jakoś nie grałam... ale może gdzieś wygrzebię jakąś starą płytę z tym.
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum