Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 12:23 W jakie gry online gracie graliście ?
Ja aktualnie nie gram w nic a grałem w :
MU Online (tej grze poświeciłem najwięcej czasu)
Ultima Online
Tactical Ops: Assault on Terror
w Gta SA troche przez neta pograłem
I to chyba by było wszystko :P
Nie grałam i nie gram, mnie to nie kręci.. a może to dlatego że jestem dziewczyną Bo faceci z tego nigdy nie wyrosną, mój już dawno dorosły a dalej sie w to bawi
_________________ [color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]
CoD, medal, dark messiah, ,fear,nfs underground 1 i 2 carbon i most wanted, a z normalnych single player to splinter cell (wszystkie części) gothic 1 i 2 noc kruka, swat 4 itp.
Ostatnio zmieniony przez sucker Czw 26 Lip, 2007 13:30, w całości zmieniany 2 razy
tibia, tibia, hmm potem troche tibii potem znów tibia... byłem taki maniakiem że grałem w to 24 na dobe :oops: zaczałem sie o siebie bać jak obejrzałem reportaż w tvenie co tibia robi z ludźmi. z nałogu wychodziłem 4 razy i za każdym razem wracałem :( teraz tez jestem na odwyku. boje sie jendak ze znowu zaczne grać :/
a tak na ogół to czasem sobie w Wolfenstein ET pykne dla rozrywki
Kiedys w taką że jakims facecikiem małym sie chodzilo po narysowanych przez siebie liniach tak zeby ominac przeszkody xD nie pamietam tytulu ale nawet spoko ta gierka byla...
Teraz to się w metin 2 gra :mrgreen: polecam bardzo fajny klimat, troche mało itemków. Ale dużo bajerów takich jak w grach przez przegądarke:
Ulepszanie przedniotów +1+2...
Zakładanie gildi....
Można pochandlować z innymi....
Można otwierać własne stoisko na bazarze i czekać aż ktoś cos od ciebie kupi.
No ja to zdecydowanie najwięcej czasu spędzam przed ulepszoną wersją wowa i obliviona mianowicie Lineage2 co prawda gram w starsze C4 ale i tak jest frajda nie z tej ziemi
Gra ktos z was w RPG?? jak nie, to polecam Baldur's Gate 1 i 2... Jeśli ktoś podziela moje zainteresowania tym gatunkiem, to co moglibyście mi polecić ??
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum