Nie wiem jakim cudem nikt nie założył tematu o najlepszej na świecie grze MMORPG. Co tam będę się rozpisywał jeśli ktoś nie wie co to za gra to niech kliknie tutaj :-)
Ja dopiero zaczynam przygodę z tą grą, gram krasnoludem (lv22 warrior). tak na marginesie ostrzeżenie - ta gra WCIĄGA!!! ;DD
Jeśli ktoś gra to niech napisze kim, jaki lvl itp. Może ktoś sądzi że ta gra nie jest wcale taka fajna?? Piszcie co o niej sądzicie
WoW to na privie to zupełnie inne klimaty, niż global. Mniej ludzi, mniejsza zabawa i najważniejsze - nie masz pewności, że nie padnie po jakimś czasie.
Nie wiem jak jest na global - nie grałem tam. :P A jeśli chodzi o server private to racja że nieraz nawalają i często są lagi. :P Ale nie sądzę żeby na global było wiele lepiej
Gra jest wyjebana w kosmos;) grałem na globalach i w ogóle;) mam tyle znajomych w niej, że nawet mogłem grac za darmo, grac za kaes itp itd;) trochę życia w niej spędziłem ale ludzie jakich tam poznałem, klimat gry i ogólnie klimat rozmów:))
jeśli się zestarzeje to wow będzie moim ulubionym wnukiem:)
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum