Przymiezam sie do takowego zakupu i chciałam sie dowiedzieć czy ktoś ma jakies zdanie na temat jakis konkretnych modeli. Ewentualnie jakie urządzenie Was zawiodło i w jakiej sytuacji?
Zastanawiam sie tez czy sklep internetowy to dobre miejsce na zakup takiego urządzenia...
no jest owszem, ale tam najczęściej rozmawiają takim językiem że ciezko sie połapac o co im chodzi. Mnie chodzi o zwykłą opinie urzytkownika bo zamierzam kupić nawigacje, a raczej sprezentowac ja mojemu Lubemu. Zastanawiałam sie nad Mio, nawet takim jak jest w konkursie do wygrania www.swiatgps.pl/konkurs/index.xml
tylko nie wiem czy model jest wart zachodu?
Ostatnio zmieniony przez Neti Sro 19 Gru, 2007 01:36, w całości zmieniany 1 raz
tak, jest wart-, moj ojciec uzywa nagminnie i rewelacja.Ja tez kilka razy uwzywałam.
Warto miec akurat ten model,sprawny, głosny,szybki, nie zawiesza sie.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Sro 19 Gru, 2007 06:44, w całości zmieniany 1 raz
Mama kupiła tacie do samochodu. Wydaje mi się, że się nam przyda, bo często wybieramy się w podróże. Poza tym umili czas podczas jazdy, bo można w nim oglądać filmy.
Edit.
I jeszcze zauważ, że faceci to takie małe dzieci będzie się cieszył na pewno.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
hehe mój kolega kiedyś zrobił test GPS, wsiadł na rowerk i jechał tak jak mu GPS pokazywał i co się okazało że go tak poprowadził że walną w drzewo D
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum