witam dla mnie motoryzacja jest na drogim miejscu zaraz po kobiecie to jest cos pieknego a zwaszcza tuning starych pojazdow allbo przerabianie kradzionych to jest co mnie nakreca
a wy co myslicie o motoryzacji??
Osobiscie kiedyś (jak bylem mlodszy) bardzo pociagały mnie motory i miałem Honde NSR 125-Turbo potem Ducati S 995, niestety miałem dwa wypadki i sprzedałem motor i teraz poruszam sie autem. Dosyć szybkim.
ja kocham podrasowane samochody z tuningiem po prostu ze wszystkim marze o aucie wyjętego w prost z filmu szybcy i wściekli z tymi wszystkimi dopalaczami neonkami dużymi głośnikami
motor kupie mam nadzieje jeszcze w tym roku, samochod tez chce zmienić, na peugota- nie lubie szybkich niskich aut.. tzn. moze inaczej, lubie, ale nie chce takiego mieć.
Tommy napisał/a:
teraz poruszam sie autem. Dosyć szybkim
przewieziesz mnie? ;>
:happy: :happy:
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Jak dla mnie do wariacji motor:)) auto na wakacyjne eskapady, wyjazdy w trasę i na zimę.
Do adrenaliny, szybkościmotor i tyle;)
Ech na miasto wiertarka, na wertep, cross, i chopper na specjalne okazje, zloty;) mrrrr
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Osobiście zdecydowanie motor x D. Wiatr we włosach, niezależność [;. Kiedyś sobie kupię :P. Na razie zdana na nogi [;
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Eeeee tam.
Samochodzik lepszy.
Cieplutko, komfortowo.
A nie tam.. motor jakiś :P Na którym piździ tak, że szok :P
Ja wole samochód zdecydowanie. Ogólnie ja bez samochodu chyba nie mogłabym żyć.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum