_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
[b]Marcin[/b], prosze Cie,nie takimi sie jezdziło.
Samochod jak samochod...
Ile to ma w ogole pojemnosci i koni?
Skora to żadna reweljka, juz wole nowego Passata- chociaz tez nie specjalnie.
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
No tą co ja jechałem 2.5 TDI V6 około 200 KM skóra to może już nic. Ale 6 poduch, reflektory biksenonowe, ESP, komputer pokładowy, podgrzewane fotele przednie i tylne, elektrycznie regulowane fotele przednie, czujniki parkowania przód i tył, zmieniarka płyt kompaktowych i wiele innych to już coś moim zdaniem.
No jeździło się Corsą 1.2 Dopisałaś "nie takimi się jeździło" ;/
[b]Marcinek :*[/b], chodziło mi o osiagi a nie o to ile ma poduszek powietrznych i czy ma zmieniarke płyt kompaktowych np.
Nvm.
Ja osobiscie nie moge sie doczekac jak ojciec kupi Ravke juz poluje i poluje Wsiąde i dam sie poniesc drodze:)
Kocham takie samochody.
[IMG]http://img184.images...v4fc6.jpg[/IMG]
w ogole typ SUV jest genialny:)
Każdy jeden jak dla mnie ma zaj***sty design.
Tu np.sportowy Land Rover:)
Tez boski.
[IMG]http://img184.images...06sb8.jpg[/IMG]
To, że mam Corsę nie oznacza, ze nie jezdziłam dobrym samochodem,Ty za to mozesz sie pipisac:)16latek jako pasażer:)dobre i to:) ;-)
Nie 1.2 tylko 1.4:P LOL
Ed- lepsza swoja corsa niz audi taty.
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Sro 02 Sty, 2008 15:08, w całości zmieniany 1 raz
Niemów, że jako pasażer bo ostatnio przejechałem 25 KM po szosie i mieście. ;]
Moim zdaniem lepsze kozackie Audi taty niż zardzewiała Corsa bez ocynku Ma chociaż podgrzewane lusterka albo wspomaganie ?
Na Ravke nie trzeba dużo polowac jak sie ma pieniądze na nią wystarczy iść do salonu albo odwiedzić allegro.
[quote="Marcinek :*"]Niemów, że jako pasażer bo ostatnio przejechałem 25 KM po szosie i mieście[/quote]
extraaaa muhahaha:)
[quote="Marcinek :*"]Moim zdaniem lepsze kozackie Audi taty niż zardzewiała Corsa bez ocynku Ma chociaż podgrzewane lusterka albo wspomaganie ?[/quote]
Wiesz, mnie wiele nie potrzeba.
Jesli mam ochote pojezdzic sobie "kozackim" Audi to ide do brata:)
chociaz jest mi to zbędne, wole swoje ciasne, ale WłASNE.
[quote]Na Ravke nie trzeba dużo polowac jak sie ma pieniądze na nią wystarczy iść do salonu albo odwiedzić allegro.[/quote]
Widzisz, moj tatuś jest bardzo wybredny, a o jego stan konta sie nie martw:)
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Sro 02 Sty, 2008 15:16, w całości zmieniany 1 raz
[quote="Ananasek"]Co w tym samochodzie jest "kozackie" ?[/quote]
To,ze jest dobrze wyposazone , dla mnie ladne ,wygodne ,i ekonomiczne
Nie znajdziesz w tej klasie nic w podobnej cenie i z podobnym wyposazeniem
_________________ 'Zazdrosnych mnóstwo gdy patrzą w lustro
Nie mogą znieść obrazu mają dość że są be wyrazu...'
[b]Krzysiek[/b], pisałam juz wyzej, mnei nie interesuje jakie ma "wyposazenie" czy ma zmieniarki płyt, podgrzewane siedzenia itd- bo to to ja mogę sobie zrobic w samochodzie starszym np;)bardziej interesują mnie osiagi tego samochodu, ile do 100,spalanie, pojemnosc itd:)
[quote="Ananasek"]bardziej interesują mnie osiagi tego samochodu, ile do 100,spalanie, pojemnosc itd:)[/quote]
2.5 Tdi , najlepszy silnik Diesla jaki wyszedl , ok 9sek do 100 , od uja niutonometrow , srednie spalanie 6-7l /100 km
_________________ 'Zazdrosnych mnóstwo gdy patrzą w lustro
Nie mogą znieść obrazu mają dość że są be wyrazu...'
[quote="Ananasek"]Widzisz, moj tatuś jest bardzo wybredny, a o jego stan konta sie nie martw:)[/quote]
A pewnie mu powiedziałaś, że jak HAMMERA robi się przeważnie na zamówienie muhahahahah i dlatego czeka Mój kuzyn ma dwie RAWKI na zbyciu idealne full wypas 50 tylko takich na świecie zapraszam..
[quote] srednie spalanie 6-7l /100 km[/quote]
dobre spalanie nawet powiedziałabym rewelacyjne przy takim silniku:)
Szkoda ze ropa:)
[quote="Marcinek :*"]A pewnie mu powiedziałaś, że jak HAMMERA robi się przeważnie na zamówienie muhahahahah i dlatego czeka [/quote]
Nie rob z mojego ojca idioty.
[quote="Marcinek :*"]Mój kuzyn ma dwie RAWKI na zbyciu idealne full wypas 50 tylko takich na świecie zapraszam..[/quote]
podaj do niego namiar.
albo nie:)on juz sobie niech sam szuka, poza tym mieszkasz daleko ode mnie,on raczej szuka w slaskim.
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Sro 02 Sty, 2008 15:23, w całości zmieniany 1 raz
[quote]Dlaczego szkoda ?[/quote]
Nie wiem, jakos nie jestem przekonana do silników diesla-wole benzynę.
W swojej corsie(bez ocynku:P)mam gaz, wiec na nim jezdze,jezdze duzo, wiec wole jezdzic taniej:)jak 3/4 ludnosci w Polsce.
Chociaz czasami jezdze na benzynie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum