zaj***ste alumki ma , lepsze by były srebrne.
W ogole jest fajna :P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
A mnie kręci Cbr 1000
A z samochodow to lubie Bentleya :P Spotrowego , cacuszko
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
a nowe punto ? grande punto. coprawda wersja sport kosztuje ok 71 tys ale ta normalna tez jest bardzo przyjemna? i w kolorze czerwonym lub czarnym prezentuje się rewelacyjnie.
Dośc ekonomiczne autko w utrzymaniu
[quote="Neti"]grande punto[/quote]
Nic specjalnego.Owszem tani w utrzymaniu, podejrzewam , ze nie spala za duzo.
ale to strasznie oklepany samochod, no i do zdobycia.
no nie powiedziałabym że sportowa wersja grande punto jest oklepana. Czeka sie na nia ponad 3 miesiace... i nie kosztuje co golf czy nmw targane z niemiec. mnie nie chodzi o marke czy model punto tylko o ta konkretna wersje...
[quote="Neti"]no nie powiedziałabym że sportowa wersja grande punto jest oklepana[/quote]
Co ma takiego "wyjątkopwego" ? To , ze czeka sie na nią 3 miesiace?
no to że to sportowa wersja... poza tym oklepany to jest stary punto...
w srodku to zupelnie nowy samochód, zreszta wygląd zewnetrzny też ma niewiele wspólnego ze stara wersją...
Jeśli już o Fiatach mowa, to zdecydowanie bardziej wolałabym nowe Bravo, które jest zaj***ste wg mnie. Szczerze mówiąc, to i tym starszym bym nie pogardziła.
No i nowa Linea. Śliczna.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum