ehh jestem chora na jego punkcie.... ale dreczy mnie jedno pytanie moze ktoś zna odpowiedz.... a mianowicie laczy sie on z netem poparze WiFi <--- ze co? ktoś mi wytlumaczy dokladnie o co chodzi? slyslzma ze to odemnie zalezy jaki bede mialam tego zasieg i ze to za free ale kurcze nie kumam.... to tak ala telefon? zalezy gdzie mieskzam i od danego miejsca jaki bede mialam zasieg .... zadnego placenia i zadnej umowy? ogolnie co myslicie o tym dziele firmy apple
_________________ Pzepraszam za wszelkiego roadzju literówki czy ortografie nie jestem orlem polskiego ;( niestety....
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
WiFi jest używane do budowanie sieci internetowych, połączeń lokalnych itp. Skoro ten Ipod jest zgodny z WiFi, możesz bezprzewodowo korzystać z internetu. Sęk w tym, że WiFi cechuje się niskim zasięgiem. Musisz więc znaleźć tzw. hotspota. Znajdują się one w dużych miastach. U mnie np. w McDonalds
_________________ [center][b]Chcę wykorzystać życie - zanim ono wykorzysta mnie[/b]
-Nie ma wyjątków od reguł, są tylko wyjątkowe durne reguły.
-Jeśli ciągle się nie da to weź większy młotek.[/center]
[quote="jacolz"]nie lubię tych dotykowych. [/quote]
Oooo ja też. Moj brat ma taki dotykowy telefon, LG Prada, strasznie niewygodne to jest.
Ipod jak najbardziej, byle nie dotykowy :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum