Hej, mam pytanie, czy ktoś z Was ma moze konto premium na rapidshare ??? Jeśli ma ktoś i mógłby mi pożyczyć, to niech napisze na pw...ściągam odcinki jednego serialu i potrzebuję konta, żeby bez limitów ściągać, pozdrawiam.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
[quote="sanes16"]nie chcę, żeby ktoś mi oddał, chce tylko pożyczyć hasło i login na jakieś dwa dni[/quote]
ktos ma oddać ci hasło i login do swojego konta bankowego?
Ze slepym przez sciane sie całowałes?
Nie znajdziesz takiej osoby, ani tu ani nigdzie.
Prosty sposob- załoz wlasne.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
[quote="Ananasek"]ktos ma oddać ci hasło i login do swojego konta bankowego? [/quote]
Ananasku nie chodzi o konto bankowe.
[quote="sanes16"]nie chcę, żeby ktoś mi oddał, chce tylko pożyczyć hasło i login na jakieś dwa dni i pościągać sobie ile wlezie...[/quote]
A jakąś ktoś ma pewność że nie zatrzymasz go sobie na dłużej?
[quote]Ananasku nie chodzi o konto bankowe.[/quote]
To o jakie?
W ogole, jak mozna komu kolwiek, dac jakie kolwiek konto.Nawet nie bankowe.Nie można.
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
[quote="Ananasek"]To o jakie?
W ogole, jak mozna komu kolwiek, dac jakie kolwiek konto.Nawet nie bankowe.Nie można.[/quote]
Rapidshare to taka, hmm, strona, przez którą się ściąga pliki.
Z kontem premium można ściągać bez kolejek, które obowiązują normalnie.
Racja, oddawanie tego obcym nie jest zbyt rozsądne.
To jesteś konto do serwisu uploadowego, stamtąd się ściąga różne rzeczy, ale raz na dwie godziny można ściągnąć, a ja potrzebuję hasła, żeby od razu parę ściągnąć...i naprawdę potrzebuję tylko na chwilę...
[quote="poem sometimes"]Rapidshare to taka, hmm, strona, przez którą się ściąga pliki.
Z kontem premium można ściągać bez kolejek, które obowiązują normalnie.
Racja, oddawanie tego obcym nie jest zbyt rozsądne.[/quote]
aaaa....
to nie wiedziałam, bo nic nie sciagam z internetu, premoim skojarzyło mi sie z bankowym.
No mimo wszystko, nie oddaje sie ludziom obcym takich kont.
Mam konto premium, nie powiem jak zdobyłem, a tym bardziej nikomu go nie pożyczę. Ludzie, do czego to doszło... Ale znam za to kilka sztuczek na ominięcie tych limitów. Jeśli ktoś chce, żebym pomógł, niech pisze na PW.
_________________ [center][b]Chcę wykorzystać życie - zanim ono wykorzysta mnie[/b]
-Nie ma wyjątków od reguł, są tylko wyjątkowe durne reguły.
-Jeśli ciągle się nie da to weź większy młotek.[/center]
:-)
Ostatnio zmieniony przez Fusion Nie 16 Gru, 2007 20:48, w całości zmieniany 2 razy
[quote]zastanow sie w ogole o co ty prosisz i czy to jest do spelnienia[/quote]
Jest, przecież niektórzy mają darmowe premium, bo od czasu do czasu rapidshare.com daje gratisy...ale prośba i tak nie jest aktualna, znalazłem te odcinki, które ściągam na innym serwerze bez limitów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum