W sensie chodzi Ci o usunięcie całego emaila? tego nie wiem, ale na niektórych serwisach jeśli nie będziesz wchodzić na niego przez 3 miesiące sam zniknie.
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
[quote="Melania"]Mam pytanie, da się usunąć maila?[/quote]
a gdzie masz konto ?
wystarczy wejsc na ustawienia i zlikwidować je.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
W przypadku serwisu o2.pl lub tlen.pl jak kto woli wygląda to tak.
"Niestety nie ma możliwości usunięcia konta email na żądanie. Konta usuwane są automatycznie w ciągu 60 dni od daty ich porzucenia (braku logowania). Istnieje możliwość ustawienia automatycznego wysyłania odpowiedzi na wszystkie przychodzące listy komunikatem o niekorzystaniu z konta. Aby to uczynić należy się zalogować do konta http://poczta.o2.pl/ i w ustawieniach konta uaktywnić Vacation Reply podając żądaną treść komunikatu."
Wirtualna Polska inaczej wp.pl
"Aby usunąć konto pocztowe w WP należy się zalogować i przejść w "Mój profil".
Po przejściu na podstronę z lewej strony będzie dostępny odnośnik "Usuń konto".
W celu zaktywowania procedury usunięcia konta bedzie wymagane wpisanie hasła i nr PESEL. PESEL jest wymagany do pełnego uwierzytelnienia i nigdzie nie jest zapisywany. Jest porównywany z danymi konta (data urodzenia i płeć) oraz sprawdzana jest suma kontrolna. Po poprawnym uwierzytelnieniu nastąpi całkowite usunięcie konta wraz z danymi konta."
[quote="VenomousSnake"]W sensie chodzi Ci o usunięcie całego emaila?[/quote]
Tak, całego.
[quote="Ananasek"]a gdzie masz konto ? [/quote]
Na interia.pl i gmail.
[quote="Ananasek"]wystarczy wejsc na ustawienia i zlikwidować je.[/quote]
Przejrzałam całe ustawienia i nie ma tej opcji.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum