Nokia 6280 (chyba kazdy wie jak wyglada wiec nie daje zdjecia;p) a nie gram wogole, nie kreci mnie takie cos, sluzy mi tylko do dzwonienia i pisania smsów, mam go rok i zmienie jak sie rozsypie xD
_________________ "...nieogranicznone są tylko dwie rzeczy: miłość i głupota ludzka..."
Moja Nokia ^_^ Bardzo ją lubię. Może dlatego, ze mi się wydaje taka... kobieca? W każdym razie rzadko gram, ale jak już się na to zdecyduje to najczesciej w City Bloxx i Soduku...
_________________ [i]Lecz nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, żeby się nie poddać.[/i]
Ostatnio zmieniony przez Love_stoned Pią 08 Lut, 2008 21:49, w całości zmieniany 2 razy
Ja od niedawna mam Nokie N73, ale używam jej tylko do pisania, rozmawiania i słuchania muzyki. Nie lubię grać w żadne gry takie...
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
/ [*]
Ostatnio zmieniony przez motyl Pią 08 Lut, 2008 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum