Wysłany: Czw 22 Lis, 2007 16:06 Jaki masz fon i w co na nim grasz?
Kazdy pewnie z was ma telefon ;p kolorowy wyświetlacz i jave :P
Więc opiszcie mi jaki macie model telefonu, w co na nim gracie oraz wasze ulubione gierki
Ja zaczne :P
Mam Nokie e50
[b]Ulubione gry:[/b]
1. Doom (ten classic z lat 90 =] )
2. Superminers
3. Elven chronicles
4. NFS: ProStreet
5. Tibia xD
I rzecz obowiązkowa dla mnie... Gadu-Gadu XD
Hm, w co gram?
W Pottera,
Larry'ego,
Big Brothera dzisiaj wgrałam;D
Gotowe na wszystko,
Lost,
The OC,
Wiedźmina,
Simpsons,
Shrek,
Paris Hilton;D
i wgrałam jakieś Monkey King, coś Love nie wiem, jak dalej;D Open Season i New York Night. Poza tym, mam sudoku jeszcze;)
+ kilkanaście e-booków z ukochanym Wiedźminem, Reynevanem i innymi;) Nawet Kubusia Puchatka mam;D
[ Dodano: Czw 22 Lis, 2007 16:35 ]
Ach, no i zapomniałabym o programie Masturbator Pro;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote=Córka Króla]Ach, no i zapomniałabym o programie Masturbator Pro;D[/quote]
Do czego on służy? ")
Mój telefon to Sony Ericsson K850i. Ogólnie rzecz biorąc daje radę, ale nadal chcę nokię N95 xD Tylko finansowo nie daję rady...
[img]http://img231.imageshack.us/img231/1867/1copymg5.png[/img]
P.S - Ten śmieszny człowiek na wyświetlaczu to ja 2 lata temu :P
_________________ [center][b]Chcę wykorzystać życie - zanim ono wykorzysta mnie[/b]
-Nie ma wyjątków od reguł, są tylko wyjątkowe durne reguły.
-Jeśli ciągle się nie da to weź większy młotek.[/center]
Ja to tam inwestuję bardziej w ładne tapetki, bo jakoś nie lubię grać na tele. Mam jedną grę - Sudoku i w zupełności mi wystarczy.
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
[quote="Fusion"]Córka Króla napisał/a
Ach, no i zapomniałabym o programie Masturbator Pro;D
Do czego on służy? ") [/quote]
Hm, przeznaczony jest dla kobiet;p Po nazwie się można domyśleć, do czego służy;D
Ale nie polecam - straszna lipa.
[b]kaszerek[/b], matka ma taki telefon - imo, jest okropny;x
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Taki mam telefon.
I nie gram na nim praktycznie wogóle.
Nie przepadam jakoś za grami na telefonie.
Generalnie za grami nie przepadam.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[img]http://imago.phoneus.it/d/435-1/060926-NokiaN70-MusicEdition.jpg[/img]
Nokia N70 gram na niej tylko w WORMSY. Zmieniam niedługo na N73 albo jak sie uda N95
nokia n95 w sumie to nie gram wole sobie filmy na niej ogladać super jakosć. A do grania Mam PlayStation Portable moze byc bład bo nie chce mi sie sprawdzać pisowi
Taki sam jak Ananasek czyli nokie 7360 i ostatnio wzielam na abonament motorole V3 nie gram w ogole nie mam czasu pozatym i tak nie ma fajnych gier. Mi potrzebny jest tel do dzwonienia i pisania smsów a nie do grania. grac to moge na komputerze
_________________ Kobieta jest najsłabsza kiedy kocha, najsilniejsza kiedy jest kochana. "
to mój telefonik
kiedyś naokrągło grałam w tenisa, teraz w nic, tylko dzwonię i wysyłam sms-y
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
Ja mam jakiegos zloma sagemma i gra czasem na nim w Władce pierscieni i są też tam jakies samoloty ale to nudne :P Czesciej gadam przez telefon ;p A co do GG to nie amam nie ma takiej funkcji w Sim+ :?
Ostatnio zmieniony przez aduniab Nie 09 Gru, 2007 09:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum