Ja miałem 2 Sony Ericssony i mogę powiedzieć, że są niezawodne :-)
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
SE- z dupy :P Miałam, ciągle mi sie wiuchał i w ogole kupa :P LOL / Nokia-tylko i wyłącznie.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Dobra niech mi ktoś łaskawie wyjaśni dlaczego zdaniem większości Nokie są najlepsze :P
Bo są najtrwalsze;) Kiedyś moja nokia spadła trzy piętra w dół w budzie i przeżyła;) Nic jej nie było, poza kilkoma zadrapaniami;)
Nokie są najlepsze, jeśli chodzi o wytrzymałość, ale są beznadziejnie brzydkie i jakoś nie podobają mi się ich akcesoria;p
Motki są ok nawet, aczkolwiek mało wytrzymałe.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Długo byłem fanem nokii ale czas płynie a nokia trzyma się zasad które dziś nie mają prawa bytu. Ich telefony są BRZYDKI, OKLEPANE, DELIKATNE, średni czas życia to 1-2lat nie mówię tu o braterii. Miałem dużo nokii:
3110, 3210,6210,6310,6600,6610,7110,8210 w tej chwili mam N93
niestety pierwszy kontakt z Sony Erricson przekonał mnie do tej firmy... mimo że N93 ma 3.2mpix obiektyw CC to jest to chyba najgorszy obiektyw jaki CC zrobił. Po pierwsze jest WOLNY (ciemny) sam aparat jest okrutnie wolny i ma problemy z wielu sytuacjach. Sam telefon jest tak delikatny że upadek z wysokości 1m to śmierc.
Dlatego w tej chwili mam 3 telefony
SE K800i @ debrandowany , SE P990 Mio-patch, oraz N93 niestety w serwisie bo się zawiesiła na amen. (viva Orange który ją przyjoł)
Bardzo polecam wysokie modele SE: 800 850 są naprawde rewelacyjne.
Jeśli chcesz wiedzieć, to przeczytaj dokładnie posty... Np. w moim jest wyjaśnienie...
ZAWSZE czytam dokładnie posty. I jakoś nie było tam dużo argumentów, które by mnie o tym przekonały. Dla mnie najlepsze są Sony Ericssony i tyle :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum