No więc, miałam wcześniej Nokię 3100 i choć ten telefon nie miał żadnych "bajerów", to myślę, że jest lepszy od wszystkomającego Plusfona. Ten model wszedł dopiero niedawno, jakieś chyba 4 tygodnie temu, o ile się nie mylę. Strasznie wolno się tu pisze SMSy, wyszukuje cokolwiek... Klawiaturę to się chyba z 30 sekund blokuje :/ Plusem jest oczywiście to, że w zestawie są słuchafony i kabel USB:) empetrucha, karciocha pamięciochy.. Wiadomo, wszystko jest. Ale ten telefon jakiś dziwny jest i tyle;) Reasumując, z całym szacunkiem, nie polecam :/
_________________ Late it's too late to apologize... It's too late...
<3
"ale niech słowo "kocham" jeszcze raz usłyszę...
niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę..."
Od samego początku wiedziałem, że to gówno Widać, że to jest połączenie SAGEMA a jak wiemy SAGEM nie jest najlepszej klasy Szkoda tylko, że dałeś się na niego namówić mogłeś poczekać aż zbierze opinie innych, poczytać o nim na forach ale trudno.
Pozdrawiam
Co wy chcecie od mojego Plusfona D Dobry jest, mi się jeszcze ani razu nie zawiesił.
Nie jest na pewno jakiś niezwykle bajerancki ale taki mi wystarczy w zupełności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum