[b]Pomyłka! Pewna strona mnie w błąd wprowadziła...[/b]
[quote]A co tu porownywac? w200i o wiele lepsze, ma karte pamięci, mp3, czyta duzo gier i wogole... -.-
To jak porownywanie atari z laptopem...[/quote]
[quote="Shylios"]A co tu porownywac? w200i o wiele lepsze, ma kartę pamięci, mp3, czyta duzo gier i wogole... -.-
To jak porownywanie atari z laptopem...[/quote]
Hmm.. Tak racja najwięcej gier Jest na SE ogólnie..
Ten model Noki ma MP3 i wejście na kartę pamięci tak samo jak SE.. Są w podobnej cenie, dlatego mam dylemat.
mam nokie 3 tygodnie. jestem zadowolony muzyczka ładnie gra, łatwo połączyć z komputerem, funkcjonalny, prosty w obsłudze. czasem mi sie wiesza nie wiem czy wina fona, modelu czy tego co tam wgrałem ale ogolnie nie przeszkadza to w uzytkowaniu :P (poprostu włącza sie wyłącza) a z ludzi co znam mieli w200i bardzo krótko ogolnie słabo oceniają ten telefon.. z SE W słyszałem tylko pochlebne opinie o w800 i wyzej .. pozdro
posiadam W200i od dłuzszego czasu i to moje zdanie na temat telefonu:
MINUSY
-brak bluetooth
-czasami przy odtwarzaniu mp3 wiesza się muzyka
-czasami jak ktos dzwoni to zamiast 'odbierz' i 'odrzuć' to jest 'wyslij' i odrzuc' xD wtedy hmmm wcskam WYŚLIJ, i polaczenia nie ma :P
-slaba jakosc zdjec
PLUSY
-karta pamieci
-wysoka jakość odtwarzanej muzyki
-mały, zdgrabny i ładny:)
-wszstkie podstawowe funkcje posiada
ale w tym momencie wybralabym cos innego chociazby SE 550i noki bym nie brala bo mialam 3 i kazda miala coś nie tak z sobą :P najzwyczajniej nie mam szczescie do noki.
_________________ Look at the stars...
Look how they shine...
Catch a falling star...
[quote="MaXter"]W sumie to najbardziej boję się że mi joystick wysiądzie, bo tak wiele kumpli miało w k300 itp[/quote]
jak by sie czytalo wiecej o komorkach to by sie wiedzialo, ze rzeczywiscie joystick wysiadal przewaznie w K300i oraz K700i - obie zostaly juz wycofane z produkcji; takich komorek wyprodukowanych przez SE jest nie wiele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum