Wysłany: Wto 18 Mar, 2008 23:51 umilanie czasu dzwoniacemu
ostatnio nadają wszędzie o czasoumilaczach w necie i tv, wiec postanowilam sobie wrzucic ich na fona i wypróbować. kto ma jeszcze jakaś muzyczkę na foniku jak do niego dzwonią i jaką? co mówią ci ludzie, którzy dzownią?:D
Mnie osobiście to strasznie denerwuje te czasowumilacze.
Gdy dzwonię nie słyszę sygnały, tylko jakieś melodyjki.
Do tego jeszcze jak ktoś ma piosenkę, której nie znoszę to już w ogóle.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Nie wyobrazam sobie aby moj kierownik np. dzwoniac do mnie slyszal piosenke Rihanny czy inną.Nie mam nic, zwyczajny sygnał.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie lubie tego, zagłusza to sygnał jak się do kogoś dzwoni, charszczy, buczy i nie ma z tego żadnego pożytku. Sama nie mam i nie zamierzam mieć. Zbędna głupota.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
nie mam i nie zamierzam mieć....muzyka owszem, ale bez przesadyzmu
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
Także nie mam, moi najbliżsi znajomi też nie mają wiec nie muszę tego słuchać.
Ale w sumie nie mam zdania na ten temat. Jak komuś się podoba to niech sobie ma.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie mam zdania.
Jak ktoś chce, to niech ma.
Ja nie mam zamiaru.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
A mnie to isnie wnerwia... Kiedy dzwonie do kolezanki i słysze "apologize" (już nie mówię o tym, ze jaość jest beznadziejna), to jeszcze nawet nie wiem, kiedy nadziewam się na poczte (bo nie mam sygnału).... ;/
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[quote="G!s"]nie cierpie!! a kumpel miał rubika i od tego czasu jestem na to cięty[/quote]
oj to ten powód nielubienia rozumiem:D rubik nie umili czasu:D ale jak ktoś wrzuci miłą muzyczkę jakię RHCP to myśle że da rade znieśc te kilka chwil oczekiwania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum