[quote="Paulina14"]kumpela mi poradziła abym obejrzała i po prostu stwierdzam że jest super![/quote]
To masz fajną kumpelę
No bo serial jest zaj***sty poprostu
_________________ Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz.
Właśnie dostałem w swoje ręce 3 sezony i czekam na 4 w sumie ponad 80 odcinków. Jest co oglądać a serial świetny, a najlepszy House tak jego szczerość i bezpośredniość
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
[quote]House jest booski! [/quote]
Ja bym powiedziałam House jest modny.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
House był modny rok temu. Teraz już mniej, choć nadal ludzie go lubią.
A ja zacofana jestem, bo jestem w połowie drugiego sezonu.
I choć denerwuje mnie ten schemat, w którym przez pierwsze piętnaście minut zastanawiają się, co to może być, przez kolejne piętnaście próbują na oślep wszystkich leków, jakie tylko mają na składzie, potem przez dziesięć minut pacjentowi się pogarsza i prawie umiera, a w końcowe 3-5 min House nagle wpada na genialny pomysł i nie dość, że ratuje życie pacjentowi, to dowiadujemy się dodatkowo, że jest genialny i w ogóle wszystko jest cacy ; )
To tak, jak scenariusz pokemonów i czarodziejki z księżyca ; )
ale hałsa uwielbiam.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum