Ogląda ktoś z Was ten serial??? Według mnie jest bombowy, te teksty House'a, cały klimat serialu... :-) . Reszta przy nim wysiada (może pomijając [b]LOST[/b] :P ).
Jak ktoś jeszcze nie oglądał to leci na [b]TVP2[/b] w czwartki o 22.00 i na [b]AXN[/b] w tygodniu.
TUTAJ macie dodatkowe informacje jeśli chodzi o [b]AXN[/b], piszą tam też o samym serialu. Ale trzeba go obejrzeć, po opisach nie da się go ocenić...
[b]v3gafx[/b], widziałam tylko jeden odcinek, nawet fajny
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[quote="v3gafx"]Ogląda ktoś z Was ten serial??? Według mnie jest bombowy, te teksty House'a, cały klimat serialu... . Reszta przy nim wysiada (może pomijając LOST ).[/quote]
Dokładnie Lost i Dr House to dwa najlepsze seriale. A te teksty House'a są najlepsze i nadają klimat filmowi :P
_________________ Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz.
Nawet nie wiem co to. Nie oglądałam żadnego odcinka.
Nawet mnie do tego nie ciągnie ;x.
Strata czasu.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
[quote="butterfly"]Nawet nie wiem co to. Nie oglądałam żadnego odcinka.[/quote]
Skoro nie oglądałaś to skąd wiesz, że oglądanie go to strata czasu :/
Te niektóre wasze wypowiedzi są bez sensu ;/
_________________ Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz.
[quote="dycha"]
Skoro nie oglądałaś to skąd wiesz, że oglądanie go to strata czasu :/ [/quote]
Może dlatego, że nie znalazłam jeszcze serialu który by mnie przytrzymał dłużej niż 8 minut i przy którym bym nie zasnęła? Oglądanie tv ogólnie strasznie mnie nudzi. Stad wiem.
Był jak cichy wiatr,
[/i]
[quote="butterfly"]Może dlatego, że nie znalazłam jeszcze serialu który by mnie przytrzymał dłużej niż 8 minut i przy którym bym nie zasnęła?[/quote]
Pewnie dlatego, że nie znasz się na dobrym kinie Uwierz mi, że można znaleźć ciekawe seriale (i nie mówię tu o polskich, ani brazylijskich :P ) Ale skoro nie wiesz co to dobry film albo serial to nie moja wina :P
[quote]
Pewnie dlatego, że nie znasz się na dobrym kinie [/quote]
Dobre kino dla jednego znaczy co innego i dla drugiego też. Gusta i guściki. Ot co.
Nie ma co prowadzić zbędnych dalszych dyskusji.
Co do serialu sie wypowiadałam.
Był jak cichy wiatr,
[/i]
[quote="dycha"]Pewnie dlatego, że nie znasz się na dobrym kinie [/quote]
że co, proszę?
Ty w ogóle wiesz, co to jest 'zdanie drugiego człowieka, które różni się od Twojego'?
olaboga.
nie oglądałam.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Oglądałam. Świetne to jest.
Ten koleś mnie rozbraja, no... Psychiczny z deka. :P
Bardzo to lubię.
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
Oglądam ten serial od niedawna. kumpela mi poradziła abym obejrzała i po prostu stwierdzam że jest super! a co do lost to już sie pogubiłam heh bo nie oglądałam kilka odcinków ale też serial jest fajny xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum