[quote="poem sometimes"]Może mi głupio było przy "Mieście Aniołów" czy jakoś tak, bo choć film trochę banalny, to ta końcówka jednak chwyta.[/quote]
No, oczywiście.
Facet się poświęcił, a ona umarła i jeszcze jego najlepszy przyjaciel ją zabrał na tamten świat. Okrutne.
Ja tam często ryczę na filmach : )
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Księżniczka"]Ja tam często ryczę na filmach : )[/quote]
A no, mam ten sam problem. A najbardziej mnie denerwuje jak ktoś pyta 'no i czego ryczysz'. Heh. [quote]Facet się poświęcił, a ona umarła i jeszcze jego najlepszy przyjaciel ją zabrał na tamten świat. Okrutne. [/quote]
A ten tytuł kojarzył mi się z czymś innym. Widocznie nie oglądałam.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
[quote]A ten tytuł kojarzył mi się z czymś innym. Widocznie nie oglądałam.[/quote]
Miasto Aniołów, z Nicolasem Cage'm i Meg Ryan : )
Miałam na myśli, że Cage był aniołem i poświęcił się dla Ryan, bo postanowił być człowiekiem, by móc być z nią:) A potem ona umarła w wypadku samochodowym i on został sam na ziemi, a jego przyjaciel-anioł zabrał jej duszę do nieba ^^'
Ostatnia scena mnie przytłacza. I ta muzyka na końcu 'Sarah McLachlan - Angel'. Piękna scena, no.
I na niej płaczę zawsze : )
+ na wielu innych filmach.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[quote="Księżniczka"]No, oczywiście.
Facet się poświęcił, a ona umarła i jeszcze jego najlepszy przyjaciel ją zabrał na tamten świat. Okrutne. [/quote]
:< dzięki, a tak chciałem obejrzeć ten film.
Ja najbardziej się wzruszyłem oglądając Lake House. ;D
_________________ Spotkałem raz
Pracoholika...
Zapracowany był.
Myślał tylko
O swoim zawodzie.
Zaproponowałem mu...
Pewien angaż.
Pracę nad miłością.
By kochał pracując,
By pracę kochać.
Najbardziej Titanic i Król Lew...
Zawsze przy nich ryczę...
_________________ Część ciebie jest jak ogień
Chodź ze mną zabiorę cię wyżej
Jestem obiektem twojego pożądania
I cała twoja uwaga jest na tym skupiona
Nie przestawaj teraz
Bo się kołyszesz
Zabierz mnie gdziekolwiek pójdziesz
Jestem twoim snem gdy zasypiasz
Jestem sekretem który głęboko skrywasz
Powiedziałam nie
Jeśli chcesz to zabrać powoli
Złap to doskonale, teraz chodźmy
Razem dobiegniemy na show
A ja ryczę na Moulin Rouge (Ksieżniczka bedzie sięze mnie śmiała ^.^)
Król lew chyba też, ale na Titanicu zawsze prawie śpie, wiec nie stac mnie na płacz. :P
A.. I jeszcze ryczałam na Seven Pounds.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Zapach Kobiety - klasyka
Siła i honor - zresztą jest to mój ulubiony film, strasznie mnie wzrusza za każdym razem
Król lew - pierwszy film/bajka na którym płakałam jak mały przez te ciernie leciał (bo chyba w tym filmie, była ta scena?)
Seven Pounds - na tym się nie popłakałam, ale było blisko
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Nie. Ogladałam i było ostro, ale płakac nie płakałam. Było blisko. Scena tanga powaliła na łopatki, a końcówka naprawdę wzruszała, ale jednak łza nie poleciała.
^.^
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[quote="Mazzy"]A ja ryczę na Moulin Rouge (Ksieżniczka bedzie sięze mnie śmiała ^.^) [/quote]
Czemu? Myślisz, że ja nie beczałam, jak bóbr, gdy oglądałam ten film? : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum