Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 18:39 Film na wieczor z dziewczyna/chlopakiem
Witam,
przegladajac dyskusje odnosnie filmu szkola uczuc wpadlem na pomysl aby stworzyc temat o filmach do ogladania wraz z dziewczyna/chlopakiem podczas dlugich wieczorow Wiec co polecacie? Ja zbytnio nie znam tego typu filmow, wiec za wiele sie nie wypowiem, ale licze na Was
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
No, chyba bym się posrała, gdybym miała oglądać horrory;D
To zdecydowanie nie dla mnie;)
Jakieś puściutkie komedie romantyczne albo jakąś strzelankę;DDDD
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Boże, Boże, Boże :P
Ostatnio mój facet przyniósł mi jakiś wyczesnay horror. Klasyka podobno miała być.
'Droga bez powrotu' się nazywał.
Podchodziliśmy do niego 4 razy i ja za każdym razem nie wytrzymywałam i kazałam, żeby wyłączył. Ale zaje*iscie straszne to było! Aż miałam ciarki na całym ciele!
I w końcu się przerzuciliśmy na jakąś dunote z Hillary Duff :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[b]flo[/b], ja nie mogłam na to patrzeć.!
To jest jeszcze gorsze niż Ring! W ogóle horrory to nie dla mnie.
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
To w chmurach
Z pewnością
[quote="G!s"]swietne na wieczór z połówką:p[/quote]
Świetne, doprawdy :P
Ja się po takim filmie nie moge otrząsnąć przez miesiąc.
Wole łzawe romansidła bardziej
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
To w chmurach
Z pewnością
[b]~biała~[/b], leci horro, mozna sie fajnie przytulic razem sie pobać itd.. a takie romansidło tez złe nie jest.. ale... zawsze jest to ale :p a przy horrorach nie ma ;]
Na takie wieczorki we dwoje to z horrorów polecam "Hotel śmierci", dobry, ale nie o duchach xD
A inne to komedie, "taxi 4" ;DD , "Dziewczyna z siąsiedstwa", "Cinderella stroy" :buzi:
jak jakieś mi wpadną jeszcze do głowy to podam...a i jak przygodówki oboje lubią, to Piraci z Karaibów, akcja, śmiech, wzruszenie 3in1
[quote="~biała~"]To jest jeszcze gorsze niż Ring![/quote]
Od tego to chyba każdy horror jest lepszy.
Wracając do tmatu, to mój chłopak nie lubi oglądac ze mną horrorów, bo ja "się żadnego nie boje i nawet nie mam zamiaru się w panice do niego przytulić ze strachu". No cóż...Myślę, że może jakies komedie.
Ojciec Chrzestny, zwłaszcza trzecia część.
Ja po jej obejrzeniu pisałam do wszystkich znajomych, żeby mnie przyjechali przytulić taka roztrzęsiona siedziałam :P
No a poza tym to na prawdę film warty obejrzenia..
ja ostatni z dziewczyną oglądałem piłe ale takie sobie... osobiście to polecam boogeyman fajny horror ;]... i komedie dziewczyna moich koszmarów bo śmieszna jest D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum