Słyszeliscie?
Najstraszniejszy horror wszech czasów dochodzi do Polski,pobił Piłę VI
Zaskoczył wszystkich, rzecz dzieje sie w 2006 roku, gdzie para młodych ludzi po pwrowadzneiu sie do nowego domu zauwaza, ze procz nich jest tam ktos jeszcze,, i kręci sie szczególnie w nocy ...
Trailer
http://www.paranormalactivity.pl/
ja juz bilrty zamówiłam, postram sie ale obnejrze
Film na styl BlairWithProject, juak to napisał PaperMagazine , "niezwykle przerażający i błyskotliwy"
okaze sie
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Horrory typi Piła,Klątwa etc , nie strasza tak jak filmy , które są autentycznboscią , a Paranormal jest .Warto go obejrzec.
Byle mi sie mleko w cyckach nie oważyło z wrazenia
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
ano tez mam zamiar ogladnac, z tego co gdzies wyczytałem film nakrecona za 11 tys (!) dolarow, przez pierwszy miesiac wyswietlania zarobil 60 MLN! dolarow..
[b]Wituś[/b], dokłądnie, do kin wchodzi 20 listopada
Miałam isc dzis, ale niestety w moim miescie nie wyswietlają go, a do Katowic mam za daleko.I nie mogłam małej na dłuzej zostawic.
[b]Ananasek[/b], no to Ci pozostaje sciagnac z internetu. no ale to nie bedzie chyba to samo co w kinie.. zwlaszcza z domagającym sie uwagi dzieckiem obok chyba ze grzecznie spi ; o
Nela sypia całe noce wiec luz, ale ja chce isc do kina, poczekam do 20tego listopada.
W kinie to w kinie, co mi z tego , ze obejrze na monitorze czy plazmie, nic.Chce zobaczyc reakcje ludzi na ten strach :p o ile go zobacze :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum