Hejka...dziwi mnie, że jeszcze nikt nie założył takiego tematu...a wiec będziemy tutaj rozmawiać o tym wspaniałym filmie i postaciach w nim występujących. Mi podobały się wszystkie częsci, ale najbardziej spodobała mi się ostatnia "Na krańcu świata". Moją ulubioną postacią jest oczywiście Jack, no a jeśli chodzi o postać płci pięknej to będzie to Elizabeth...a kto jest Waszą ulubioną postacią, widzieliscie już wszystkie części ? Wypowiadajcie się...
[img]http://gfx.filmweb.pl/f/121760/wa.24682.jpg[/img]
Ostatnio zmieniony przez sanes16 Wto 25 Gru, 2007 18:42, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie oglądałam ani jednej części i, szczerze powiedziawszy, wcale mnie do tego nie ciągnie : D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
a mnie zmusila do kina kumpela na 2 czesc... w przerwach reklamowych opowiadala mi 1cz... a potem na 3 juz musialam sie sama wybrac xDD super film a Jacka Sparowa mam na scianie ;- ))
_________________ Życie to system, albo zbiór elementów, zdolnych do ewolucji w sensie biologicznym.
fajny film, pierwszą część widziałam z 5 razy, druga raz, a trzeciej nie widziałam wogóle, nad czym bardzo ubolewam....
ale film super, Sparrow jest świetny
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
Szczerze powiedziawszy to nie dałem rady obejrzeć do końca pierwszej części. Za nudna była jak dla mnie.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Brad pitt i Jack Sparrow to chyba najbardziej pasujacy aktor i rola jaki widziałem:) dla samego jacka mogę oglądać ten film:))
no i jeszcze nogi Elizabeth w 3 częsci :P
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
[quote="BonuSS"]no i jeszcze nogi Elizabeth w 3 częsci :P[/quote]
Pod koniec filmu jak z Will'em się żegna co nie... =P~ nom śliczne te nogi w tej scenie pokazali :P
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
Ja już wszystkie części oglądałem, pierwszą kilkanaście razy, drugą już około 10 razy, a trzecią dopiero 2...ale chyba wieczorkiem znów zacznę oglądać :P ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum