Ostatnio, jak siedzę u kochania, oglądam Chirurgów, Pierwszą Miłość i Wszyscy kochają Raymonda;D Dziwnym trafem oglądam to średnio raz na tydzień u niego, a zawsze wiem, co było przez ostatni tydzień;D lol.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Księżniczka"]oglądam Chirurgów[/quote]
Też to czasem oglądam. Momentami ten serial mnie rozwala.
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
Ostatnio zaczęłam oglądać Pięknych, jak się pojawi to życie na fali, Gotowe na wszystko no i oczywiście Seks w wielkim mieście ^D^
a z polskich to do oglądania tak naprawdę nadaje sie tylko teraz albo nigdy. polskie obecne seriale nigdy nie beda dobre jak te z dawnych lat (wojna domowa, alternatywy 4, czterdziestolatek) ktore tak uwielbialam.
_________________ [color=#BF4080]"on risque de pleurer un peu si l'on s'est laisse apprivoiser"[/color]
[ Dodano: Czw 10 Lip, 2008 13:28 ]
Asmiszka zgadzam sie z tobą masz racje polskie seriale które są teraz już nie są i nie bedą tak samo dobre jak alternatywy 4 czy sami swoi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum