siemka oglada ktos serial animowany Wlatcy Móch??;) Jak tak to jaka jest wasza ulubiona postac?? Dla mnie oczywiscie Czesio:D Piszcie wasze opinie na ten tema:)
Na początku nawet śmieszy ale po pewnym czasie ta bajka staje się nudna. Zdecydowanie wolę The Simpsons. Nieporównywalnie wyższy poziom humoru.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
ja nawet to lubię. śmieszne, bo proste. kiedy oglądałem pierwsze odcinki bez cenzury i jeszcze nie było fanklubów czesia, to mi się nawet podobało jeszcze bardziej, a teraz to już nie to samo jakoś.
a, i lubię odcinki kiedy grają w magicznych wojowników.
_________________ ...
Ostatnio zmieniony przez thule Sro 05 Wrz, 2007 00:13, w całości zmieniany 1 raz
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Czesio... Uważam tak jak forumowicze wyzej napisali... Na początku śmieszy, ale potem już mniej... Tylko fajne hasła jeszcze jakos przywołują uśmiech na buzię...
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Nie, nie chodzi o niego chociaż Czesio Hydraulik też wymiata hehe
Nowe odcinki Włatców są super, jak na razie najbardziej podobała mi się "Pruhnica" i "Móndial"
_________________ Jak mam kochac kiedy Ty jestes, i zaraz znikasz...
Ostatnio zmieniony przez Wenus Czw 20 Wrz, 2007 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie to jakiś taki żenujący poziom tego -.-
Juz wolę The Simspons czy FamilyGuy...
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
No Simpsonów nic nie pobije i Włatcy Móch nawet do pięt nie dorastają temu serialowi :P
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Włatcy Móch RULEZ!! Mam wszystkie odcniki na dysku i często oglądam jestem fanem.Ulubiona postać:Maślana:)A oglądaliście ROmek i jego Fred? za Mocny:D Móndial też niezły:)Kocham Włatcy Móch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum