[quote="Księżniczka"]Mnie się tylko nie podoba nick Malinki, jest beznadziejny [przepraszam, takie moje zdanie][/quote]
ale przepraszam bardzo jakiej Malinki?;p
[quote="Księżniczka"]nie pasuje do niej[/quote]
ja już wiem co do mnie pasuje;). Maliniak mnie wkurzał plus źle mi sie kojarzył dlatego musiał zniknąć.
Exist jest jak najbardziej adekwatny i zostanie:).
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[b]Exist[/b], beznadziejnie. W zmianie nicka chodziło mi o to, żeby ludzie zmienili go na taki, z którym osoba byłaby kojarzona.
Wszyscy mój przekaz zrozumieli.
No, ale nvm.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Księżniczka"]Jeżeli ktoś chce zmienić nicka na [b]zupełnie inny[/b], to proszę to zgłosić teraz do mnie. Bo potem już nie będzie takiej możliwości.[/quote]
wybacz, ale ja tu przekazu nie widzę.
Poza tym biała też ma zupełnie inny. Jej sie nie czepiasz, bo kojarzysz ją z innego forum z tym nickiem. Z moim też sie oswoisz.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[b]Exist[/b], dobra, nvm. Rób jak chcesz. Wydzielam do kosza.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum