[quote="myshqa"]j bo nie zasłuzyłam nawet na minutę...[/quote]
przepraszam, ale co ty walisz? jak nie zasluzylas?!
dziwi mnie (nie mowie teraz o tobie) niektore psychiczne podejscie ludzi do czegos, czego byc moze nie ma. nie wiem, do niedawna sama bylam zagorzala katoliczka. czyzby szatan sie we mnie odzywal? ale we wszystko zaczynam watpic i uwazac za bzdety...
_________________ Życie to system, albo zbiór elementów, zdolnych do ewolucji w sensie biologicznym.
[b]kutem_ua[/b], to wszystko co masz to jest dar... to co cie otacza... Ktoś ci to dał i zaufał że dobrze to wykorzystasz... traktujesz to tak, jakby to było twoje... a to jest coś co każdy z nas otrzymuje mimo tego jaki jest. dobry czy zły... nie zasługuję bo jestem niewystarczająco dobra, obojętna na zło i ludzką krzywdę... widzę swoje wady i podchodzę do nich krytycznie. a że Bóg dał mi prawo żyć to wielki kredyt zaufania bo zamiast mnie mogł się urodzić ktoś inny być może 100x lepszy ode mnie. tyle.
Każdy w życiu przechodzi przez etap zwątpienia, jeśli wierzy. Czasem dochodzą do niego myśli, a może Boga nie ma? I wszystko się kręci wokół tego : )
Ale myślę, że potem większość wraca do wiary i przeklina się, że zwątpił : )
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum