Szczeże to gdy jestem sama w pokoju czuję czyjąś obecność...Macie coś takiego?
ojj mam. Czasem coś mi szeleści, muszę chować się pod kołdrę. Może to właśnie on :P
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Myślę, że Anioły istnieją... Myślę, że każdy z nas był w sytuacji, że nie wiedział co zrobić. I jakiś cichy głos podpowiedział mu... Posłuchał... A później stało się coś, co było oczywistym dowodem na to, że gdyby jednak postąpił inaczej marny byłby jego los....
Myślę, że każdy wierzący w Boga powinien wierzyć i w Anioły.
A dlaczego jest tyle zła na świecie? Równie dobrze można by o to obwiniać samego Boga.
A wiecie co aj myślę? Kto z nas umiałby docenić szczęście, ba, kto w ogóle wiedziałby czym ono jest, gdyby nie było strachu, bólu, cierpienia....?
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Według mnie anioły istnieją i można je ujrzeć jeszcze w życiu doczesnym. Jednak człowiek często musi być w tym momencie bliski śmierci lub przebywać w stanie zagrożenia życia, np. w trakcie wypadku samochodowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum