tirarira..
na czarnych mszach giną niewinni ludzie.
wciągani są w to młodzi nieświadomi niczego młodzi ludzie.
są wciągani w jeden wielki syf zwany "zabawą z szatanem"
i tu nie chodzi o to, ze ktoś tam sobie krwią popryska, najara sie i poświruje z kumplami, ale chodzi to, ze Ci ludzie wywołuja duchy itp. prawdziwe duchy. i mają do czynienia z prawdziwym szatanem. Nie z urojonym, nie z jakimś wynikiem halucynacji. Tragedią tego świata stae się to, że zło przechodzi do porządku dziennego, zaciera się granica między dobrem a złem, co nie oznacza, ze jej nie ma.. A najgorsze jest to, że zło się ludziom podoba. Dramat - zawsze ucierpią na tym LUDZIE. Sami sie wciągamy w syf.
AMEN.
tirarira..
i tu nie chodzi o to, ze ktoś tam sobie krwią popryska, najara sie i poświruje z kumplami, ale chodzi to, ze Ci ludzie wywołuja duchy itp. prawdziwe duchy. i mają do czynienia z prawdziwym szatanem. Nie z urojonym, nie z jakimś wynikiem halucynacji. Tragedią tego świata stae się to, że zło przechodzi do porządku dziennego, zaciera się granica między dobrem a złem, co nie oznacza, ze jej nie ma.. A najgorsze jest to, że zło się ludziom podoba. Dramat - zawsze ucierpią na tym LUDZIE. Sami sie wciągamy w syf.
AMEN.
nie jestem zwykły do obrażania płci pięknej więc się powstrzymam i radzę przeczytać pierwszą oraz drugą stronę tego topiku....
czasem się zastanawiam czemu są tacy ludzie.. jeśli mi nie zawadzają i nikomu żadna krzywda się nie dzieje to mogą sobie żyć, robić co im się podoba na tych czarnych mszach..
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
widzę że nie do końca dotarło to co mówiłem, sataniści-ateiści nie robią żadnych czarnych mszy, a ta część która to praktykuje to margines satanizmu, tak jak Świadkowie Jehowy to margines chrześcijaństwa. Ponadto pofatyguj się i przeczytaj z Czarnej Biblii jak wygląda proponowana czarna msza.
AMEN.
Albo spotkałaś prawdziwych świrów (bo pewnie i tacy się zdarzają) albo oglądałaś wyjątkowo głupi amerykański film.
tirarira..
AMEN.
Czyzby Satanizm nie pomylił Ci się z jakąś Cho***** sekta?
_________________ Tak, dzisiaj dobrze wiem,
że jestem
na pograniczu światła i cienia,
gdzie abstrakt zlewa się z konkretem,
krzyk zamiera w ciszę,
a śmierć przedłuża życie...
[b]Dark_Lady[/b], piatka za lamanie stereotypow... =) katolicy nie lubia satanistow dlatego ze moga robic rzeczy ktorych oni nie moga bo im biedactwa religia zakazuje :(( zal... :/
_________________ ...Cause i need metal in my life
Just like an eagle needs to fly...
[quote="Mystic"]katolicy nie lubia satanistow dlatego ze moga robic rzeczy ktorych oni nie moga bo im biedactwa religia zakazuje :( ( zal... :/[/quote]
Haha a co takiego? Jakieś fajne rytuały? :P
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
[quote="poem sometimes"][quote="Mystic"]katolicy nie lubia satanistow dlatego ze moga robic rzeczy ktorych oni nie moga bo im biedactwa religia zakazuje :( ( zal... :/[/quote]
Haha a co takiego? Jakieś fajne rytuały? :P[/quote]Orgie na pentagramach w 50 osób.
[quote="Dark_Lady"]Co sądzicie o głupich stereotypach satanistów? Tzn.: zabijanie niemowląt, dziewic, picie krwi. Dla mnie to głupota. Dla satanisty najgorszą rzeczą jako mozna zrobic to zabicie innej osoby( pisze o tych prawdziwych, a nie o wszystkich pseudo satanistach latających po cmentarzach). Satanista nie wierzy w nic, uważa że sam kieruje swoim życiem. Satanizm jest filozofią życia, nie uznaje Boga, nie uznaje także szatana
Jeszcze głupsze jesst przypisywanie satanizmu metalom.
Nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam temat, jesli nie to sorki.[/quote]
Myślę, że nie wierz czym jest satanizm Proponuję Ci sięgnąć do fachowych źródeł i wystrzegać się stronniczej literatury z takich radykalnych organizacji jak Kościół Katolicki, który zawsze bardziej jest zainteresowany działalnością misyjną niż prawdą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum