dlatego na wszelki wypadek wole unikać fast foodów, chipsów itp. bo wiadomo, że są one bardziej niezdrowe niż inne produkty...
A ja się nie wzbraniam przed niczym, co mi smakuje. Krótkie to życie, więc nie warto sobie odmawiać pewnych przyjemności. A popcornu nie lubię.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Wiecie co, jak bym sie miała przejmowac tym co jem, i co moze mi szkodzic, to w ogole nie mogłabym nic jesc.Albo wszystko robic sobie sama, piec chleb, robic maslo itd..
Co teraz nie szkodzi? Nic.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
A ja się nie wzbraniam przed niczym, co mi smakuje. Krótkie to życie, więc nie warto sobie odmawiać pewnych przyjemności. A popcornu nie lubię.
od wszystkiego można sie odzwyczaić... kiedyś nałogowo jadłam fast foody itp... teraz prawie wcale nie jem, bo nie lubię... jak mam ochotę to idę do sklepu i kupuję paczkę chipsów, ale to sie zdarza raz na 2 miesiące... jakoś wole czekoladę, jogurty i owoce...
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Ananasek, dokładnie tak! Gdyby się zastanowić to wszystko szkodzi, nawet te 'zdrowe' produkty, bo mają konserwanty itp. Więc cieszmy się przyjemnością jedzenia, póki żyjemy D
ja popcornu nie jem, bo nie lubię..
tak samo jest z innymi fast foodami, czasem kupie jakieś chipsy, ale to naprawdę musi być jakieś święto.. wolę czekoladę
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
_________________ Wybiła północ, dwunasta
Padał deszcz i niebo grzmiało
Anioł szedł środkiem miasta
Upadły Anioł Miał skrzydła czarne
I wzrok przygnębiony
Ja Cię zabiorę Aniele Zagubiony
Zabiorę Cię tam
Gdzie nie dosięgnie
Cię zło tego świata Będziesz szczęśliwy Aniołku,
znów będziesz latał Dogonię Cię
wśród deszczu strumieni Znajdę Cię,
uwolnię,
przygarnę Wyrwę Cię z doliny cieni
Bo kocham
Twe skrzydła czarne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum