Jeśli chodzi o owoce:
Jakie lubicie jeść? A jakich nie znosicie?
Może macie na jakieś uczulenie?;>
Drażni was zapach?;>
I warzywa:
Czego nie znosicie? Nie tkniecie nigdy w życiu?
Czego nie lubiliście jako małe dzieci, a teraz wcinacie z uśmiechem na twarzy?;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Z owoców, to lubię najbardziej mandarynki i banany. Winogrona też są dobre, ale przy mandarynkach wysiadają;) To samo jabłka;p Jeszcze zależy jakie jabłka, bo nie lubię wszystkich;D Pomarańcze też są ok, ale nie jadam ich często. Nektarynki i brzoskwinie są dobre, a nie rozumiem szału na truskawki, bo co spotkam człowieka, to je lubi, a mnie tam są obojętne;D
A z warzyw, to nie wiem. Wszystko da się zjeść chyba. Nie mam takiego warzywa, którego tak bardzo bym nie znosiła;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Mandarynki mogę jeść kilogramami, tak samo jak brzoskwinie, lubię też gruszki i ananasy .
Nienawidzę kiwi .
Co do warzyw...pomidory, ogórki i kalafiory to ja kocham(choć te pierwsze to też podobno owoc).
Nie lubię brukselki...błeee.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
uwielbiam:
- czereśnie
- manadrynki
- truskawki
- jagody
- marchewki
- ogórki
- brokuły
i wiele innych
nieznosze
- kiwi
- czerwonej kapusty
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
[quote="rockwomenka"]- czereśnie [/quote]
oj ja też...mniam
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
[quote="Księżniczka"]Jakie lubicie jeść?[/quote]
lubię jeść.. pistacje. :x[quote="Księżniczka"]A jakich nie znosicie? [/quote]
gruszek.
[quote="Księżniczka"]Czego nie znosicie? Nie tkniecie nigdy w życiu? [/quote]
Oliwki. ble..[quote]Czego nie lubiliście jako małe dzieci, a teraz wcinacie z uśmiechem na twarzy?;D[/quote]szpinak. :d
_________________ [right][color=black][b]`Get me a drink or maybe five and find some girls who will eat me alive![/b][/color][/right]
Lubie winogrono, arbuzy, truskawki i czereśnie.
Nie lubie za to pomarańczy, mandarynek i tego typu cytrusów.
Z warzyw uwielbiam papryke, mogłabym jeść ją cały czas. Poza tym pomidory, ogórki, rzodkiewke..
Nieznosze czosnku i cebuli.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Uwielbiam: ananasy, winogrona, arbuzy, pomarańcze, mandarynki, truskawki, czeresnie, jablka i gruszki... W zasadzie z owoców to większość lubię, Choć kiedyś skusiłam się na takiego świeżego kokosa, to potem się zmuszałyśmy z mamą by go zjeść...
Z warzyw, jak byłam mała, to nie lubiłam fasoli i nawet siłą nie dało się mnie przekonać bym ją zjadła. Teraz już ją jakoś zjadam. A szpinak mi zawsze smakował :P
_________________ "There's just too much that time cannot erase"
Najbardziej lubię mandarynki. Arbuz, winogrona, jabłka, banany wszystko dobre, ale się umywa przy mandarynkach. Z warzyw wszystko, oprócz kapusty, we wszelkiej formie.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
nie lubie zadnych owoców które trzeba obierać... moze procz bananów, za leniwy ejstem zeby np. obrać taką mandarynke tylko po to żeby se zjesc.. mimo ze je lubie, to samo mam z kiwi kocham ale jem rzadko bo mi sei nie chce z tym babrać, czyli lubie czereśnie, gruszki, jabłka(takie twarre tylko) itd... nie cierpie pietruszki selera pomidorów papryki, wogole mało warzyw jem :P jedynie marchewke, cebule smażoną, rzodkiewki, ogórki (kiszone tylko i wyłacznie), kukurydze, kapuste.. , fasole, tyle!
[quote="jacolz"][quote="Księżniczka"]Jakie lubicie jeść?[/quote]
lubię jeść.. pistacje. :x [/quote]
O tak, pistacje, zapomniałem o nich napisać...uwielbiam je jeść... :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum