pizza? Pepperoni.. Hawajska tez ujdzie w tlumie. Tak to po prostu lubie zwykla serowa pizze-tak zwana margharite. ;D
_________________ [i]Lecz nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, żeby się nie poddać.[/i]
Ostatnio zmieniony przez Love_stoned Sro 30 Kwi, 2008 20:07, w całości zmieniany 1 raz
[quote="~biała~"]z Da Grasso[/quote]
Łaaa! Najlepsze rzecz jasna;D.
Lubię pizze, ale dal mnie musi bez wędliny, za pieczarkami też nie przepadam, ale uwielbiam z ananasem;).
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
[quote="Love_stoned"]Lubię pizze, ale dal mnie musi bez wędliny, za pieczarkami też nie przepadam, ale uwielbiam z ananasem;).[/quote]
Z ananasem, kocham po prostu. : D
Oprócz tego może być klasyczna, albo z podwójnym serem i pomidorem. : D
Ostatnio nie jem w ogóle, nie mam na to czasu i z kim ją zjeść.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum